- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (B)
KURSTAN BANA DENEN VE YAPTIĞIM ŞU ARKADAŞLAR
Bankaya 413 tl yatırdıktan sonra aşağıdaki adrese dilekçe ve ekteki evraklar posta ile gönderilecek ve belge talebinde bulunulacak:
Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü
Adres: İnönü Bulvarı No:42 Pk: 06520 Emek / ANKARA
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞINA
(İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü)
Bakanlığınızca yetkilendirilen ...................... İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumundan C Sınıfı İş güvenliği Uzmanlığı temel eğitim programını tamamlayarak 21.12.2013 günü Milli Eğitim Bakanlığı’nca yapılan C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavını geçerek ............ sertifika nolu ...... Sınıfı iş Güvenliği Uzmanı Belgesi aldım.
Milli Eğitim Bakanlığı’nca 23.02.2014 tarihinde yapılan “Prim Ödeme Gün Sayısına Göre İş Güvenliği Sınıf Yükseltme Sınavı”na ....... sınıfından girerek ......... puan alıp başarılı oldum.
Adıma düzenlenecek olan ...... Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesinin aşağıda belirttiğim adresime gönderilmesini arz ederim.
EKLER:
1- Diploma fotokopisi.
2-Nüfus cüzdanı fotokopisi
3-Belge ücretine ilişkin dekont (350 TL + KDV = 413 TL)
E-posta:
İş Tel :
Cep :
ADRES:
Bankaya 413 tl yatırdıktan sonra aşağıdaki adrese dilekçe ve ekteki evraklar posta ile gönderilecek ve belge talebinde bulunulacak:
Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü
Adres: İnönü Bulvarı No:42 Pk: 06520 Emek / ANKARA
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞINA
(İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü)
Bakanlığınızca yetkilendirilen ...................... İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumundan C Sınıfı İş güvenliği Uzmanlığı temel eğitim programını tamamlayarak 21.12.2013 günü Milli Eğitim Bakanlığı’nca yapılan C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavını geçerek ............ sertifika nolu ...... Sınıfı iş Güvenliği Uzmanı Belgesi aldım.
Milli Eğitim Bakanlığı’nca 23.02.2014 tarihinde yapılan “Prim Ödeme Gün Sayısına Göre İş Güvenliği Sınıf Yükseltme Sınavı”na ....... sınıfından girerek ......... puan alıp başarılı oldum.
Adıma düzenlenecek olan ...... Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı belgesinin aşağıda belirttiğim adresime gönderilmesini arz ederim.
EKLER:
1- Diploma fotokopisi.
2-Nüfus cüzdanı fotokopisi
3-Belge ücretine ilişkin dekont (350 TL + KDV = 413 TL)
E-posta:
İş Tel :
Cep :
ADRES: