- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (B)
Bende de yok hala aynı
Arkadaşlar benim tanımlanmış A sertifikam...Sabah bakanlığı aramıştım...Bilen varsa sunu sormak istiyrum C belge ile tanımladığım firmalar hala C belgede görünüyor.Onlarıtek tek iptal edip A belgeye mi giriş yapacağız..Daha önce bunu tecrübe eden var mı?24 mayıs'taki sınav için prim ödeme gün sayılarında epey sıkıntı olduğu görünüyor tüm personel o konuyla ilgeliniyor sanırım.
Hayırlı olsun arkadaşım.Arkadaşlar benim tanımlanmış A sertifikam...Sabah bakanlığı aramıştım...Bilen varsa sunu sormak istiyrum C belge ile tanımladığım firmalar hala C belgede görünüyor.Onlarıtek tek iptal edip A belgeye mi giriş yapacağız..Daha önce bunu tecrübe eden var mı?
Bence sözleşme iptal edilip tekrar sözleşme yapılır.Ama siteden bilen arkadaş yoksa siz yine 170 e sorun.Dayanağınız olur en azından.Yani firmalar baştan tekrar giriş yapacak...???
sabah bakanlığı aradım..Yetkilendirme dairesini ve tc kimlik no mu aldılar..takip edelim dediler...ve az önce degişti..Hayırlı olsun arkadaşım.
İSG Katip'te değişikliği gördün mü?
Ben de 13 Mart'ta 413 TL'yi yatırdım.Hala C sınıfı görünüyorum.
Ödemeyi yaptıktan sonra başka bir işlem yaptınız mı?
sadece parayı yatırdınız, bakanlığa herhangi belge göndermediniz doğrumudur?sabah bakanlığı aradım..Yetkilendirme dairesini ve tc kimlik no mu aldılar..takip edelim dediler...ve az önce degişti..
Arkadaşlar benim tanımlanmış A sertifikam...Sabah bakanlığı aramıştım...Bilen varsa sunu sormak istiyrum C belge ile tanımladığım firmalar hala C belgede görünüyor.Onlarıtek tek iptal edip A belgeye mi giriş yapacağız..Daha önce bunu tecrübe eden var mı?
Aradığınız numarayı paylaşırsanız biz de arayalım.sabah bakanlığı aradım..Yetkilendirme dairesini ve tc kimlik no mu aldılar..takip edelim dediler...ve az önce degişti..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.