- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
benimde belge onaylanmış.ancak belgeyi göndermeyecekler mi acaba? isg katip/sözleşmelerde /detay yazdır dedikten sonra belge şartları filan var ne olduğunu bilen var mı?
sadece parayı yatırdınız, bakanlığa herhangi belge göndermediniz doğrumudur?sabah bakanlığı aradım..Yetkilendirme dairesini ve tc kimlik no mu aldılar..takip edelim dediler...ve az önce degişti..
arkadaşlar e devlet şifresi ile mevcut hesabınızdan isg katip e giriş yaptıktan sonra sertifikalar menüsüne çift tıkladığınızda yeni sertifikanız tanımlanmış görünüyor .benimki A olarak tanımlanmış sertifika numarasıda verilmiş bilginize
E sertifika nasıl oluyor ben anlamadım. E posta adresimize mi gönderecekler yoksa sadece isg katipte tanımlı olması yetiyor muevet arkadaşlar benimde b sınıfı sertifikam onaylanmış ancak giriş sayfasında değil sertfikalar bölümünde tanımlı görünüyor ve uygulama e sertifika olarak yapılacakmış belge gelmeyecek yani herkese hayırlı olsun
Benim giriş sayfasında hem bsınıfı iş güv. uzmanı hem de c sınıfı uzman seçeneği var ancak çok tehlikeli işyerine atama yapmaya kalktığımda atamayı yapamıyorum sizce neden kaynaklanabilir?Giriş yaptığımızda C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı, yazıyor.Sertifikalar bölümünde C ve B var..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.