normalde ben de ödeme yapmayacaktım.ama bir yer ile anlaşıp dur ben sertifika ücretini yatıraım sonra da bakanlık sisteminde sertifika çıkması için 1 hafta bekliyeyim dersen o zaman işveren sana yatır da öle gel der ... bu arada sistemde değişiklik yok henüz...Ben ödeme yapmadım.tam olarak yatirmam gereken süre 1 yıl mı
Başka yapılacak birşey yok.İsgkatip ten sertifikalar bölümüne girin orada B sınıfınız görünüyor olacak. Görünmezse bir kaç gün daha bekleyin.Eğer yine çıkmazsa 170 i arayıp söyleyin.Orada da cevap olmazsa ÇSGB dan bir numarayı arayıp ilgili kişiyle görüşün,açtırıyorlarmış.merhaba arkadaşlar b sınıfı yükseltme sınavından başarılı oldum gecen cuma (28 mart) belge ücretini yatırdım ancak hala c sınıfı olarak isg katipte görünüyor.ne yapmam gerek b sınıfı görünmesi için ayrıca yapılacak birsey var mı.
ben 27 martta yatırmıştım, hala bekliyorum.170 i aradım 8 - 15 gün içinde dedilersertifikası onaylanan arkadaşlar hayırlı olsun bende 2 gün önce sertifika ücreti yatırdım yaklaşık kaç gün sonra onaylanır acaba .
Ceyhun arkadaşım,ilk kez sende böyle bir olayla karşılaştım. ÇSGB nı arayıp anlatsan böyle böyle oldu diye?Arkadaşlar merhaba, bugün belge ücretini yatırmak için ziraat bankası şubesine gittiğimde veznede görevli bayan kurumsal tahsilat yapamıyoruz artık yönetimin kararı olduğunu hesap açtırıp o hesap üzerinden yatırılabileceğini söledi, böyle bir olay varmı ya herkes nasiplenme peşinde ben mecburmuyum hesap açtırmaya arkadaşlar böyle bir durumla karşılaşan varmı?
İstediğiniz zaman, herhangi bir ziraat bankasında C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifika bedelini yatırcam demeniz yeterli sonrasında isg katipte tanımlanmasını bekliyorsunuz, 1 hafta yada 2 hafta sürüyor biz böyle yaptık ama üstte farklı bir durum var hesap açmasını falan istemişler.Arkadaşlar merhabalar,
21 Aralık tarihinde yapılan C sınıfı İsg uzmanlığı sınavına girdim ve çoğunluk gibi bende geçtim. Belgemi almak için paramı ne zaman yatırmalıyım? Bu konuda bana yol gösterebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar herkese...
Tufan arkadaşımız dediklerine ek olarak; kurumsal tahsilat programı da demek gerekiyor.Böyle demeyenlerin sonradan sorun oluyormuş ve tekrar düzeltmek için zaman alıyormuş(Ben hiç rastlamadım tabi demediğim için)Arkadaşlar merhabalar,
21 Aralık tarihinde yapılan C sınıfı İsg uzmanlığı sınavına girdim ve çoğunluk gibi bende geçtim. Belgemi almak için paramı ne zaman yatırmalıyım? Bu konuda bana yol gösterebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar herkese...
Şubeler arası farklılıklar gösteriyorlar sanırım bugün farklı bir ziraat bankası şubesine gittiğimde hiç bir sıkıntı olmadı kurumsal tahsilat isg uzmanlık belge ücreti dedim yatırıp çıktım.İstediğiniz zaman, herhangi bir ziraat bankasında C sınıfı iş güvenliği uzmanlığı sertifika bedelini yatırcam demeniz yeterli sonrasında isg katipte tanımlanmasını bekliyorsunuz, 1 hafta yada 2 hafta sürüyor biz böyle yaptık ama üstte farklı bir durum var hesap açmasını falan istemişler.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.