nereye yatırdınız, tam olarak yazabilirmisinizBen ödeme yaptım arkadaşlar sistem açılmış.
nereye yatırdınız, tam olarak yazabilirmisinizBen ödeme yaptım arkadaşlar sistem açılmış.
Parayı ISGGM nin ziraat bankası hesabına bakada bankodan (ATM den değil) elden yatıracaksınız.
Umut Bey, bende iki belge alıcım hala gönderilmedi bana gelmesi için ne evrak göndermek ve nereye göndermek gerekiyor? Teşekkür ederim.arkadaşlar ben şimdi bankadan geliyorum.veznedeki arkadaşlara çsgb iş güvenliği sertifika ücreti dediğiniz zaman TC numaranızı istiyorlar.sistemde adınız ve uzmanlık sınıfınız çıkıyor zaten.parayı aldıktan sonra dekontta tüm bilgileriniz var.2 tane dekont isteyin bir dekont çsgb sertifka basımı için gönderilecek evraklar için isteniyor bilgilerinize.
merhaba,birinci belgeyi kursa gittiğimiz için ben kurs üzerinden almıştım.gerekli evrakları kursa teslim ettim belge kursa geldi teslim aldım.yükseltme için sanırım gerekli evraklar isg katipte belirtilmiş.henüz girip bakamadım ama dekontun örneği gerekiyor diğer evraklar sistemde belirtilmiş.Umut Bey, bende iki belge alıcım hala gönderilmedi bana gelmesi için ne evrak göndermek ve nereye göndermek gerekiyor? Teşekkür ederim.
ödemeyi yapanlar yükseldiğiniz sınıfı görebiliyormusunuz isg katip te, bugün ödeme yaptım halen c gözüküyorum ? b sınıfını kajzandım
Eminmisin ben herhangi bir belgeye gerek yok diye biliyorummerhaba,birinci belgeyi kursa gittiğimiz için ben kurs üzerinden almıştım.gerekli evrakları kursa teslim ettim belge kursa geldi teslim aldım.yükseltme için sanırım gerekli evraklar isg katipte belirtilmiş.henüz girip bakamadım ama dekontun örneği gerekiyor diğer evraklar sistemde belirtilmiş.
2-3 hafta oldugunu nereden biliyorsunuz..o kadar sürer mi?ödeme yaptığın gibi hemen yeni sertifika görünmüyor. 2-3 hafta bekleyeceğiz.
teşekkürlerarkadaşlar; öncelikle 23 şubat sınavında başarılı olan tüm arkadaşları kutluyorum. kazananların yatırması gereken belge ücretinin yatırılacağı hesap net olarak bakanlık tarafından bir yerde açıklandı mı ? ne kadar süre içinde hangi hesaba yatırılacağı konusunda bilgisi olanların , ilgili yönlendirme ile birlikte paylaşmasını rica edeceğim.
hepimize hayırlı olması dileğiyle
yeni belge numaranız görünüyor mu ?Bende dün belge ücretini yatırdım. İSG Kâtip'te belge numaramız görününce yeterli olmaz mı? Sonuçta belge numarası önemli.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.