- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
bende geçen hafta cuma günü belge parasını yatırdım ama henüz isg katipde bir değişiklik yok.
yani para yatırma süresinde zaman aşımı diye birşey var mı?
sanırım 3- 5 gün içinde isg katip te görünecekmiş 170 öyle diyorBelge numaram henüz görünmüyor ancak dün parayı yatırırken memura önce hangi sınıf diye sordum A diyince yatırdım birkaç gün içinde belge numaram görünür diye düşünüyorum
geçen hafta yatırdım ancak hala değişiklik yok....170 birşey bilmiyor kurulmuş papağan gibiler çoğu ne dediğimizi anlamıyor bile..Belge numaram henüz görünmüyor ancak dün parayı yatırırken memura önce hangi sınıf diye sordum A diyince yatırdım birkaç gün içinde belge numaram görünür diye düşünüyorum
ben de geçen perşembe yatırdım.. hala bi değişiklik yok.. bi açıklama da yok..geçen hafta yatırdım ancak hala değişiklik yok....170 birşey bilmiyor kurulmuş papağan gibiler çoğu ne dediğimizi anlamıyor bile..
bende geçen hafta cuma günü belge parasını yatırdım ama henüz isg katipde bir değişiklik yok.
Merhabalar bende geçen cuma bege ücretini yatırdım.İsg katip eskisi gibibende geçen hafta yatırdım, halen bir değişiklik yok bakanlığa dilekçe yazmayı düşünüyorum
bu ne dilekçe ne mahkeme sevdalısı yahuu..bir hafta 10 gün sabredemiyoruz artık..bende geçen hafta yatırdım, halen bir değişiklik yok bakanlığa dilekçe yazmayı düşünüyorum
seçimlerin derdine düşmüşlerdir..13 Mart'ta yatırdım 2o Mart saat 15:00 itibariyle yeni belge henüz tanımlanmamış.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.