B sınıfı uzman sözleşmeli ise siz de C sınıf uzman olarak is-katipten sözleşme onayı için girişimde bulunmalısınız. Onaylanması gerekir.Arkdslar bende yol yapım işinde b sınıfı uzman yanında c sınıfı olarak baslayacgm isg katipten anlaşma yapamycgmz için isgkatipten osgbde baslıyomus gibi göstersek kendmzi sıkıntı olurmu?
Ekteki dosyada jeofizik mühendisini aratırsanız 05.10.01 Nace 6 lı revize kodlu "Taş kömürü madenciliği" nden başlamak üzere size uygun çok tehlikeli 24 adet iş bulacaksınız. Kalın sağlıcakla sayın Karizmamerhaba arkadaşlar;
Ben jeofizik mühendisi c sınıfı iş güvenliği uzmanıyım bana uygun işleri nace kodlarında bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.
Ekteki dosyada jeofizik mühendisini aratırsanız 05.10.01 Nace 6 lı revize kodlu "Taş kömürü madenciliği" nden başlamak üzere size uygun çok tehlikeli 24 adet iş bulacaksınız. Kalın sağlıcakla sayın Karizma
Jeoloji mühendisleri de var görünüyor.. Bir daha bakınız lütfen.Kemal Bey eklediğiniz dosyaya göre jeoloji mühendisleri inşaat sektöründe çalışabiliyor görünüyor fakat resmi gazetede 14 haziran 2013 te yayınlanan yönetmeliğe göre çalışamıyor. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/06/20130614-6.htm
Kemal bey resmi gazetede görünmemekte.
41.20.01
İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı)
İnşaat Mühendisi, Mimar, Yapı Öğretmeni, İnşaat Teknik Öğretmeni
Öncelikle bahse konu olan tebliğin dayandığı yönetmelik değişikliği Danıştay tarafından iptal edilmiştir.
Ayrıca, sanırım Zekeriya Yelci arkadaşımızın bahsettiği konu, bu alanda Jeoloji Mühendisinin çalışamayacağına dairdir.
Kemal bey resmi gazetede görünmemekte.
41.20.01
İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı)
İnşaat Mühendisi, Mimar, Yapı Öğretmeni, İnşaat Teknik Öğretmeni
burada "Jeoloji Mühendisi" yok.
fatih mehmet cansız dedi: ↑
arkadaşlar benim bir sorum olacak bu 750 gün prim yönetmeliğinin ne şekilde uygulanacağına ilişkin tebliğ çıktı mıHayır. Bekleniyor
tebligin kanuna aykiri oldugu ve danistaydan dondugu ya da donecegi soyleniyor dogru mudur ? nasil saglikli bilgi ednebiliriz acaba ?
tesekurler
İptal olduğu için uygulama olanağı ortadan kalkmıştır.Sanırım cevap verecek yok
arkadaşlar teknik öğretmenim ve c sınıfı uzmanım bir inşaat firmasında a sınıfı uzmanın yanında işe başlayacağım firmanın ikinci uzman çalıştırma zorunluluğu yok... b sınıfına geçmek için sürem işler mi
bir de ilerde sen inşaatla alakalı bölüm okumadın inşaatta çalışamazsın derler mi mesleklere göre uzmanın çalışma alanı belirlenir mi yani.
Yapabilirsinben C sınıfı iş güvenliği uzmanıyım. Çalıştığım yerde İGU çalışması yasa ertelendiği için (az tehlikeli yer) ihtiyaç bulunmuyor. Ama ben kendimi 1 gün igu olarak sigortalı gösterip süremin işlemesini sağlayabilir miyim?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.