Arkadaşlar ben cumhurbaşkanlığının instagram hesabına ve Sn.Recep Tayyip Erdoğan ın Facebook hesabına mesaj attım. Attığım metin aşağıdaki gibidir: Sayın Cumhurbaşkanım, C sınıfı iş güvenliği uzmanıyım. C sınıfı iş güvenliği uzmanları 01.01.2019 tarihine kadar B sınıfı iş güvenliği uzmanlarının yerine bakabilmekteydi. Fakat 01.01.2019 tarihinde bu durum sona ermiştir. Böylelikle C sınıfı iş güvenliği uzmanları yalnızca az tehlikeli gruptaki işyerlerine bakabilmektedirler. Fakat az tehlikeli işyerlerinde iş güvenliği hizmetleri 01.07.2020 tarihinde zorunlu olacaktır. Bu durumda birçok C sınıfı iş güvenliği uzmanı işsiz kalacaktır. Türkiye genelinde yaklaşık 68.000 C sınıfı iş güvenliği uzmanı bulunmakta ve bunların yaklaşık %75 i aktif olarak çalışmaktadır.Ortada bir mağduriyet söz konusu olup, Cimer dahil bir çok kurum ve birimden sonuç alınamamıştır.Bu durumun 2020 tarihine kadar (1yıl süreyle) ertelenmesi veya az tehlikeli işyerleri için iş güvenliği hizmetlerinin zorunlu olması vb. konularında Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına ben ve benim gibi mağdur olan birçok meslektaşımın gerekli isteği yapmalarına rağmen hiç bir şekilde çözüm üretilmemiştir.Bu durumun çözümü ve mağduriyetimizin giderilmesini siz saygıdeğer büyüğümüzden arz ederim. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Saygılarımla sizde aynı mesajı atarsanız, çoklu bir topluluk olursa sosyal medya Sorumlusu bu durumu Sn. Cumhurbaşkanına ileteceklerdir. Lütfen rica ediyorum hepimiz için yollayalım.