- Meslek
- Uzman (C)
yok yaw 50 tl çok bedava yap allah rızası için senin gibiler yüzünden binlerce kişi iş kazasında hayatını kaybediyor bunun vabali büyük
merhabaBu konuyu birkaç yolla çözebilirsiniz... (3. maddeyi pek tavsiye etmem)
1. Serbest meslek makbuzu kullanabilirsiniz (vergi numarası felan alacaksınız biriki formalite iş ama kısa sürede halledebilirsiniz)
2. Sicil gazetesinde danışmanlık, müşavirlik... ibaresi bulunan bir firma ile birlikte çalışıp o firma üzerinden fatura düzenleyebilirsiniz yada siz böyle bir firma kurabilirsiniz...(Hemen osgb demeyin lütfen, uzmanlık hizmetinden bahsetmiyoruz sadece risk analizi konumuz)
3. Gider pusulası kullanabilirsiniz, ancak bu yöntemi birkaç işlemden fazla tekrarlamayın aksi durumda ciddi cezai yaptırımları var....Kısaca bu yola pek girmeyin....
merhaba
size birşey sormak istiyorum eğer makbuz kesmemiz gerekiyorsa risk değerlendirmesinin altında imzamız olması da mı gerekiyor.Risk analizini işveren imzalayabilir hatta kendi bile risk analizi yapabilir diye biliyordum ama İS SAGLIGI VE GÜVENLGİ RİSK DEGERLENDİRMESİ YÖNETMELGİNDE böyle bir madde okudum
MADDE 6 – (1) Risk degerlendirmesi, isverenin olusturdugu bir ekip tarafından
gerçeklestirilir. Risk degerlendirmesi ekibi asagıdakilerden olusur.
a) isveren veya isveren vekili.
b) isyerinde saglık ve güvenlik hizmetini yürüten is güvenligi uzmanları ile isyeri hekimleri.
c) isyerindeki çalısan temsilcileri.
ç) isyerindeki destek elemanları.
d) isyerindeki bütün birimleri temsil edecek sekilde belirlenen ve isyerinde
yürütülen çalısmalar, mevcut veya muhtemel tehlike kaynakları ile riskler konusunda bilgi
sahibi çalısanlar.
Biraz kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler
merhaba
size birşey sormak istiyorum eğer makbuz kesmemiz gerekiyorsa risk değerlendirmesinin altında imzamız olması da mı gerekiyor.Risk analizini işveren imzalayabilir hatta kendi bile risk analizi yapabilir diye biliyordum ama İS SAGLIGI VE GÜVENLGİ RİSK DEGERLENDİRMESİ YÖNETMELGİNDE böyle bir madde okudum
b) isyerinde saglık ve güvenlik hizmetini yürüten is güvenligi uzmanları ile isyeri hekimleri.
yürütülen çalısmalar, mevcut veya muhtemel tehlike kaynakları ile riskler konusunda bilgi
sahibi çalısanlar.
Biraz kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler
Mustafa Bey'in de dediği gibi. rsik analizini işveren yaptırırda yaparda. kendisi size danışarak bu işi yapacak ve RD altına imza atacaksa şayet siz danışmanlık ücreti adı altında fatura düzenleyebilirsiniz. Sizin imzanız olacaksa zaten yapılacakları anlatmıştırç
Yayınlamanız hata birçok kişinin ekmeğine yağ sürüyorsunuz reklamın iyisi kötüsü olmaz.bu gibi rezil durumlara kimsenin prim vermemesi lazım.....Ekli dosyayı görüntüle 7616 bugün rastladığım bir örnek
Yönetmelikte ne yazıyor sayın ikeremk? O maddeyi aynen buraya yazar mısınız?
aynen bende katılıyorum ben bu adamlarla çalışırım elimdeki işleri bunlara paslarım 50 TL ye yaptırırım. ( her ne kadar güvenilir bir analiz olsa bile) ben hiç uğraşmam2 yol daha var aslında Berkay bey, size ilave olarak;
sanırım kaldırmam gerekir bu mesajı
- dışarıya 250 TL ya iş yapıp, 50 TL ye buraya pas etmek
- Bu işletme çok iyi kazanıyordur diye oraya iş başvurusunda bulunmak.
sahibi çalısanlar.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.