Yazılan fiyatları göremiyorum.arkadaş yazmış 30 kişi çalışan tehlike sınıfına ne kadar istemem gerekir diye.Ne kadar olmalıdır.Birde benim düşüncem OSGB lerle kimse anlaşmasın.İş güvenliği uzmanları olarak dernek kurmalıyız
Fiyatlamalarımız güzel ama şimdi şöyle bir sıkıntı var... Bana geliyorlar risk değerlendirmesi için fiyat alıyorlar sonra fiyatı duyan gidiyor çünkü OSGB ler 50 kişi çalışan bir yere 500 tl olur diyor...
H.Ece ALTINTAŞ
C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı
10 kişiye kadar 750 TL mi??? bence bu da biraz ileri , tehlike sınıfına göre de değerlendirebilirsiniz belki. annemlerin giyim mağzasında 3 kişi var. alt tarafı bir butik. 750 tl verilecek kadar zor bir analiz olmayacaktır.
açıkçası minicik bir butiğin risk analizi 10 saat sürmeyecektir, bir gün bile almaz neredeyse. 300 lira gayet yeterli bir rakam. çok da sağlıklı. alttarafı 100m2 düz bir alan, abartmayalım bence300 TL ye yaptığınız iş ne kadar sağlıklı olacak peki??
Uygundur.Helali hoş olsun.ben büro risk analizi için 300
inşaat için 1000 tl talep etmeyi düşündüm, uygun mudur?
açıkçası minicik bir butiğin risk analizi 10 saat sürmeyecektir, bir gün bile almaz neredeyse. 300 lira gayet yeterli bir rakam. çok da sağlıklı. alttarafı 100m2 düz bir alan, abartmayalım bence
İl dışında hizmet vermeleri yasak değil mı ?Aynen öyle şu anda osgb ler işyerlerine gitmeden risk analizi yapıyorlar. Sözleşmeyi yapıp uyduruktan 2 foto çekiyorlar kopyala yapıştır risk değerlendirmesi yapıyorlar. Sizin iyi yine 500 TL demiş. Ben bir firma biliyorum başka ilden 150 TL ye risk değerlendirmesi yapıyor. Gelmeye kalksa benzin parasını ancak karşılar...
İl dışında hizmet vermeleri yasak değil mı ?
Merhabalar. Ufak bir duzeltme eklemek istedim hoş gorurseniz,ben de dahil olmak üzere sanırım çoğu uzman arkadaşımın kafası hayli karışık, bence biraz sabredelim haziran ayında herşey daha net olacak, tabi bu arada bakanlık keşke web üzerinden ortak bir risk değerlendirme vesair belge ve evrakları anında işleyebileceğimiz, iş verene anında bildirimde bulunabilieceğimiz bir platform hazırlasa daha iyi olacak, Onaylı defter iyi fikir ama işleri biraz yavaşlatıyor. bazı arkadaşlar bu tür siteler kurmuşlar çok da güzel işleve sahip.
Risk değerlendirme ücreti olarak isgmm 300 TL/gün bir fiyat belirlemiş.
İşin açıkçası ben de risk analizi yaptırmak için fiyatlar aldım bir kaç yerden.Bana 500 tl ile 4.000 tl arasında fiyat verdiler. Arada uçurum var. Ben de tereddüt ediyor]um haliyle hangi rakam doğru diye ve neye göre belirliyorlar bu rakamları?Fiyatlamalarımız güzel ama şimdi şöyle bir sıkıntı var... Bana geliyorlar risk değerlendirmesi için fiyat alıyorlar sonra fiyatı duyan gidiyor çünkü OSGB ler 50 kişi çalışan bir yere 500 tl olur diyor...
H.Ece ALTINTAŞ
50 TL ye yapmak lazım bu risk analizini sürümden kazanalım,
Ben yaparım arkadaşım 10 maddeli risk analizini bu fiyata yaparım, altına da imzamı atmam.
Hiç Gitmeye de gerek yok yol parası masraflarla kim uğraşacak, mail atar firma sahibi şu işi yapıyorum , şu kadar işçim var, şu makinelerim, şu kimyasallarım mevcut diye..., 10 dakika da hazırlarım. 50 TLyi alırım.
Saatte 300 TL eder, günde 2400 tl , ayda 12000 tl, yılda 144000 tl Allah bereket versin.....
İnşaata 1000 TL çok , adam 1000 TL ile 5 katlı bina yapar.
ece hanım bu konuda çok haklıısınız ben bı kaç fırmaya 1500 2000 tl dedğimde adamın ağzı açık kaldı olmaz bole bişe dedı batarım dedı.. ama osgb fıyatı duşuyo aynen dediğinız gıbı 500- 600 tl ye bu işi yapıyolar. birda şöyşle bır sıkıntı olacagını düşünüyorum mayıs 18 de sınava 20 bin civarında giriş olacağını duydum bunların en az 18 19 bını başarılı olup piyasaya giriş yapacak fıyat taban yapacağı kanaatındeyım ..Fiyatlamalarımız güzel ama şimdi şöyle bir sıkıntı var... Bana geliyorlar risk değerlendirmesi için fiyat alıyorlar sonra fiyatı duyan gidiyor çünkü OSGB ler 50 kişi çalışan bir yere 500 tl olur diyor...
H.Ece ALTINTAŞ
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.