- Medeni hal
- Bekar
- Meslek
- Uzman (C)
Kocaeli deyim ben ya :Sbizim firma arıyor bursa için isg uzmanı özelden yazarsanız veririm linki.
Kocaeli deyim ben ya :Sbizim firma arıyor bursa için isg uzmanı özelden yazarsanız veririm linki.
Arkadaşım tespitin çok doğru, şu an işletmeler a yerine b sınıfı, b yerine c sınıfı uzman çalıştırma derdindeler. Sebebine gelince c sınıfı uzmana ortalama 2000 vererek b sınıfı uzmanın işini yaptırabiliyor, b sınıfı uzmana da 3000/4000 tl vererek a sınıfı uzmanın işini yaptırıyor. Böylece 2017/2018 tarihlerine kadar zaman dan yararlanarak para kazanmanın yoluna bakıyorlar. A sınıfına gelince bu dönemde çalışmak isteyen a sınıfı uzmanlar olursa ihtiyacım yok ama istersen b sınıfı uzmana verdiğim bedel üzerinden çalışa bilirsin deyip tongaya düşürmeye çalışıyorlar.Olaki a sınıfi uzman bu teklifi kabul etmiş olsun, ozaman geriye dönüp c ve b sınıfı olan uzmanlara bak a sınıfı uzman bile bu paraya çalışıyor diyerek maaşlarını düşürmeye çalışıyorlar. Bu nedenle c ve b sınıfı uzman arkadaşlara sesleniyorum lütfen düşük maaş kabul etmeyerek saygınlığınızı koruyun.Yeni sistemde c ler pek etkilenmez zaten sureleri yetiyordu hayta artiyordu.asil b lerin maasina zam gelecek cunku dk artisi cok tehlikeli siniflarda baya arttti ve piyasada osi bilen b cok az.bundan dolayi isini bilen b bence en az 5 bin alir.tabi 1.1.2018 de b ler cok tehlikeli yere bakamicak.o tarihten snra b lerin maasi cok dusucek a larin ise hic tahmin edemiceklwri kadar articak.suan a lar genelde pek calismiyor cunku osgb a calistrcagina b calistriyo daha ucuza.
madem öyle 2bine anlaşıp 3 ay sonra tekrar görüşme sözü alsaydın keşke. bi yerden başlamak lazım 2bin fena rakam değil yine az da olsaBugün Kocaeli de bir osgb ye iş görüşmesine gittim. Adam direk fiyat beklentimi sordu 2.5 dedim. eveledi geveledi biz tecrübeli ve tecrübesiz uzmanlarımıza 1.5 - 2 bin arası ücret veriyoruz dedi. Çok şaşırdım bu ücret çok aşağılarda dedim. Kendisi piyasa değişiyor artık dedi. Peki dedim kalktım. Arkadaşlar nereye kadar bekleyeceğim neden kimse hakkımız olan maaşı vermez bi deyin psikolojim alt üst oldu evde kalarak
bence bu fiyatlar gayet iyi herkes riayet ederse mutlaka bulur ben 3-4 yere hayır dedim enaz ikisi geri döndüFirmalar ve osgb ler uzman sayilarini arttirmak zorunda. Lutfen az daha sabredin. Garip rakamlara evet demeyin.
Eger bir firmada tam zamanli calisacaksaniz;
C sinifi en ez 2500
B sinifi en az 4000
A sinifi en az 5000
Not: insaat gibi sektor ise bu rakamlara en az 500 - 1000 ekleyin.
Osgb de calisacaksaniz yukaridaki rakamlara 750-1500 ekleyin.
Birde utanmadan geri dönüş bekliyorlar.İş ilanlarını elinizden geldiğince trolleyin arkadaşlar maaş beklentinizi çok yüksek yazın.Piyasanın artmasında çok fazla etkili olacaktır emin olun.Dün bi OSGB ile görüşme yaptım C sınıfı olduğumu söyledim, benden yaşam şartları pahalı bi şehire taşınmamı istediler, ben de doğal olarak bana bunlar extra maliyet(ev kirası, yiyecek, yakacak, ulaşım vs.) olacağını biliyosunuz teklifiniz ne dediğimde işi ne kadar biliyorsun diye sordu ben de üzerime düşen herşeyi eksiksiz ve özenle yapabilirim dediğimde o zaman asgari ücret dedi ahahahaha demek yapamasam ahahahahaha hâlâ gülüyorum ahahaha (bir de sen şimdi düşün mutlaka dönüş yap dedi )
ben size dönüş yaparım biraz bekleyin düşüneyim deseydin ...Dün bi OSGB ile görüşme yaptım C sınıfı olduğumu söyledim, benden yaşam şartları pahalı bi şehire taşınmamı istediler, ben de doğal olarak bana bunlar extra maliyet(ev kirası, yiyecek, yakacak, ulaşım vs.) olacağını biliyosunuz teklifiniz ne dediğimde işi ne kadar biliyorsun diye sordu ben de üzerime düşen herşeyi eksiksiz ve özenle yapabilirim dediğimde o zaman asgari ücret dedi ahahahaha demek yapamasam ahahahahaha hâlâ gülüyorum ahahaha (bir de sen şimdi düşün mutlaka dönüş yap dedi )
Volkan bey ben trolleyim trollemesine hiç sorun değil, bana alay eder gibi teklif edene saygı gösterecek değilim zaten, maaş beklentimi de olması gerektiği kadar tutuyorum lâkin nereye kadar, çevremde çok zor durumda olduğu için asgari ücrete çalışan uzmanlar var (tamamen çaresiz oldukları için keyfe keder değil yani) onlar gibi çaresiz kalmaktan korkuyorum, iş ilanı sitelerine istediğimiz ücretleri yazdığımda geri dönüş bile yapmıyorlar, bekletintiyi yüksek tutunca ben piyasanın artacağını malesef düşünmüyorum, belki yeni girecek olanlar için biraz etkili olabilir ama şuan mevcut olan çok düşük rakamlara çalışan uzmanları göstererek teklifimiz bu bakın insanlar çalışıyor diyip yollayacaklar gibi geliyor, inşallah yanılıyorumdurBirde utanmadan geri dönüş bekliyorlar.İş ilanlarını elinizden geldiğince trolleyin arkadaşlar maaş beklentinizi çok yüksek yazın.Piyasanın artmasında çok fazla etkili olacaktır emin olun.
Tebrikler. Böyle net fikirler hepimizin yararına olacaktır arkadaşlar. Konu başlığımızın dışına çıkıp kalp kırmaya lüzum yok bence. Hepimizin yararına yorumlar yapalım lütfen.ARKADAŞLAR İSG UZMANLIĞI BİLİNDİĞİ GİBİ RİSKLİ BİR İŞ. YANİ ÖNCELİKLE İSG UZMANI OLARAK YAPTIĞIMIZ İŞİN SORUMLULUK YETKİ VE GENEL YASAL KURALLARI ADIMIZ GİBİ İYİ BİLMELİYİZ. MAAŞLAR KONUSUNA GELİRSEK 1750 - ÜST SINIRI OLMAYAN MAAŞ ARALIĞINDA DIR. YANİ KONUYA HAKİM 1 YILLIK DENEYİMİ OLAN İSG UZMANLARININ EDERİ 2500 - 3000 TL ARASI. BU OSGB FİRMALARI VE FABRİKALAR İÇİN GEÇERLİ BİR. FİYAT ARALIĞIDIR. AMA 1250 TL TEKLİF EDİPTE KABUL EDEN VE DAHA SONRA BİN PİŞMAN OLAN ARKADAŞLAR OLACAKTIR ARANIZDA. BU İŞ SORUMLULUK İSTEYEN İŞ ONA GÖRE EDER BİR FİYATTA ANLAŞMANIZI TAVSİYE EDERİM ..
Saygısızlık olmuş bu yaptıkları teklif. Moralinizi bozmadan yolunuza devam edin. Mutlaka her meslekte olduğu gibi bu meslekte de emeğe saygı duymayan işverenler karşımıza çıkacaktır.Dün bi OSGB ile görüşme yaptım C sınıfı olduğumu söyledim, benden yaşam şartları pahalı bi şehire taşınmamı istediler, ben de doğal olarak bana bunlar extra maliyet(ev kirası, yiyecek, yakacak, ulaşım vs.) olacağını biliyosunuz teklifiniz ne dediğimde işi ne kadar biliyorsun diye sordu ben de üzerime düşen herşeyi eksiksiz ve özenle yapabilirim dediğimde o zaman asgari ücret dedi ahahahaha demek yapamasam ahahahahaha hâlâ gülüyorum ahahaha (bir de sen şimdi düşün mutlaka dönüş yap dedi )
Tecrübesiz personele düşük fiyat teklifi, riski personele ait olmayan meslekler için (başlangıç anlamında) kabul edilebilir. Fakat söylediğiniz gibi sorumluluk bizde ve işimize, kendimize, mesleğimize sahip çıkmak zorundayız.1300 tl artı yemeksiz 3 ay sonrada 1500 diye lutfettiler..ben size dönerim dedim sonrada bir şey demedim..C sınıfıyım yeni aldım belgeyi..tecrübesizsin deyip sorumluluğunda ne olduğunu bilmemezlik yapmayalım..inşallah hak ettiği yeri bulur uzmanlık..ortalama maaşlar hep bu civardaymış osgb nin soylediğine göre nedir bu işin piyasası kaza olduğu durumda bu emek sömürücü osgb lerin ne gibi sorumlulukları var..ve son olarak bireysel olarak çalışma nasıl yapılır ?
Sizde haklısınız ama benim sözüm genel.Bütün uzmanların örgütlü ve bilinçli hareket etmesi yönünde.Adamlar başvuruları incelediklerinde bütün fiyatları yüksek gördüklerinde mecbur yüksek fiyattan uzman bulacaklar.İşi olsun olmasın bütün uzmanları ilanları trollemeye davet ediyorum.Volkan bey ben trolleyim trollemesine hiç sorun değil, bana alay eder gibi teklif edene saygı gösterecek değilim zaten, maaş beklentimi de olması gerektiği kadar tutuyorum lâkin nereye kadar, çevremde çok zor durumda olduğu için asgari ücrete çalışan uzmanlar var (tamamen çaresiz oldukları için keyfe keder değil yani) onlar gibi çaresiz kalmaktan korkuyorum, iş ilanı sitelerine istediğimiz ücretleri yazdığımda geri dönüş bile yapmıyorlar, bekletintiyi yüksek tutunca ben piyasanın artacağını malesef düşünmüyorum, belki yeni girecek olanlar için biraz etkili olabilir ama şuan mevcut olan çok düşük rakamlara çalışan uzmanları göstererek teklifimiz bu bakın insanlar çalışıyor diyip yollayacaklar gibi geliyor, inşallah yanılıyorumdur
Çok iyi filan değil yapılan işin hakkını veriyor.C sınıfı tecrübeli uzman min.3000tl
min.2500.Artık 2000 lira gibi bir maaş kalmadı.Bizim şirkette temizlik personeli 1800 lira Güvenlik elemanı 2000 lira alıyor.Tecrübesiz için ne kadar olmalı ? C sınıfı ?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.