- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
saati 5 liraya satmış oluyor c sınıfı uzman 1500 maaşa,
Firmalar ve osgb ler uzman sayilarini arttirmak zorunda. Lutfen az daha sabredin. Garip rakamlara evet demeyin.merhaba arkadaşlar, Ben osgb de çalışmaya başladım ,işverenim çok anlayışlı biri işyerlerinden telep edeceğimiz ücret konusunda bile fikrimi alır sağolsun. arkadaşlar şimdi sorum şu; osgb de çalışan arkadaşlar varsa samimiyetle ne kadar maaş aldığınızı yada işyeri başına saatlik veya günlük ücretlerinizi yazabilirmisiniz. merak eden çok arkadaşım vardır bizde balıklama atlamayalım diye tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacım var. ÖRN:TEHLİKELİ/77 KİŞİ/yaklaşık 20saat uzmanlık almalı /TALEP ETMEM GEREKEN RAKAM NE OLMALIDIR? KAZASIZ ÇALIŞMALAR ARKADAŞLAR
Önümüzdeki hafta görüşecem bi yerle ne teklif edecekler çok merak ediyorumFirmalar ve osgb ler uzman sayilarini arttirmak zorunda. Lutfen az daha sabredin. Garip rakamlara evet demeyin.
Eger bir firmada tam zamanli calisacaksaniz;
C sinifi en ez 2500
B sinifi en az 4000
A sinifi en az 5000
Not: insaat gibi sektor ise bu rakamlara en az 500 - 1000 ekleyin.
Osgb de calisacaksaniz yukaridaki rakamlara 750-1500 ekleyin.
siz bi yerde uzman olarak bu rakamlara çalıştınız mı yoksa temenni mi ? bana biraz temenni gibi geldiFirmalar ve osgb ler uzman sayilarini arttirmak zorunda. Lutfen az daha sabredin. Garip rakamlara evet demeyin.
Eger bir firmada tam zamanli calisacaksaniz;
C sinifi en ez 2500
B sinifi en az 4000
A sinifi en az 5000
Not: insaat gibi sektor ise bu rakamlara en az 500 - 1000 ekleyin.
Osgb de calisacaksaniz yukaridaki rakamlara 750-1500 ekleyin.
Ben sizi ararım heee bu iyiydiben bir osgb ile görüşmeye gittim aynı zamanda kimyagerim 1500 veriyoruz dediler "bende siz boşuna okumuşum dedim siz kendinize yeni bir c sınıfı bulun sizinle anlaşamıcaz dedim" adamlar 2000 verelim dediler "güldüm ben sizi ararım dedim ve sessizce uzaklaştım "
Haklısınız bu osgbden kurtuluş yoksa sahibi değen insanlar olsun bu işi bilen A sınıfı uzman hakeden uzman olsun ...işin önemini bilen, maaşı da düşük tutmaz ama tek gayesi para kazanmak olan, işçiyle aynı maaşı vermez .. amacım işçiyi küçümsemek değil benim babam beni işçi maaşıyla okuttu sağolsun amacım aldığın sorumluluğu belirtmektrDüşük maaş veren OSGB'lerin sahiplerine bakın ve görün ***KESİLDİ*** çevresi sayesinde bu işi yapan insanlar olduğunu göreceksiniz.Bu işin içinden gelen bu sektörü bilen OSGB'leri tercih edin derim.Sadece maaş için değil.Çalışma sistemi,sosyal olanaklar,projeler v.b.Ben OSGB'leri gittiğimde ilk sorum OSGB sahibinin unvanı nedir ! ! !
Banada aynı aşağı yukarı kabul etmedim bireysel çalışmak isterim ama osgb paket veriyor dr uzman vs nasıl iş bulacaz bireysel bilmiyorum1300 tl artı yemeksiz 3 ay sonrada 1500 diye lutfettiler..ben size dönerim dedim sonrada bir şey demedim..C sınıfıyım yeni aldım belgeyi..tecrübesizsin deyip sorumluluğunda ne olduğunu bilmemezlik yapmayalım..inşallah hak ettiği yeri bulur uzmanlık..ortalama maaşlar hep bu civardaymış osgb nin soylediğine göre nedir bu işin piyasası kaza olduğu durumda bu emek sömürücü osgb lerin ne gibi sorumlulukları var..ve son olarak bireysel olarak çalışma nasıl yapılır ?
biraz da osgb ile alakalı galiba bu maaş olayı. ben de osgb ile çalışıyrum ilk işim ama alcağım maaş da size teklif edilenden çok yüksek araç alıyor her gün ve yemek şantiyede çıkıyor. galiba her osgb yi bir tutmamak lazım uygun teklifi beklemek en iyisi gibiBanada aynı aşağı yukarı kabul etmedim bireysel çalışmak isterim ama osgb paket veriyor dr uzman vs nasıl iş bulacaz bireysel bilmiyorum
Haklısınız belki bir değildir ama bana söylenen bu ve kabul etmembiraz da osgb ile alakalı galiba bu maaş olayı. ben de osgb ile çalışıyrum ilk işim ama alcağım maaş da size teklif edilenden çok yüksek araç alıyor her gün ve yemek şantiyede çıkıyor. galiba her osgb yi bir tutmamak lazım uygun teklifi beklemek en iyisi gibi
Önümüzdeki hafta görüşecem bi yerle ne teklif edecekler çok merak ediyorum
Ön görüşme oldu fiyat çok düşük dendi bende kabul etmem o fiyatı dedim başka bakacaz artık hayırlısıTuğba hanım işyeri ile görüşmeniz nasıl geçti ?
Bunun sebebi uyduruk OSGB lerin çok olmasıbiraz da osgb ile alakalı galiba bu maaş olayı. ben de osgb ile çalışıyrum ilk işim ama alcağım maaş da size teklif edilenden çok yüksek araç alıyor her gün ve yemek şantiyede çıkıyor. galiba her osgb yi bir tutmamak lazım uygun teklifi beklemek en iyisi gibi
1300 tl artı yemeksiz 3 ay sonrada 1500 diye lutfettiler..ben size dönerim dedim sonrada bir şey demedim..C sınıfıyım yeni aldım belgeyi..tecrübesizsin deyip sorumluluğunda ne olduğunu bilmemezlik yapmayalım..inşallah hak ettiği yeri bulur uzmanlık..ortalama maaşlar hep bu civardaymış osgb nin soylediğine göre nedir bu işin piyasası kaza olduğu durumda bu emek sömürücü osgb lerin ne gibi sorumlulukları var..ve son olarak bireysel olarak çalışma nasıl yapılır ?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.