Osgb'de C Sınıfı Uzman Maaşı

mawitech

Çalışkan Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
Şantiye için 1500 TL kabul edilebilir bir ücret midir?

kesinlikle çok düşük ama karar defterine her şeyi yazın olması gerekenden fazlasını ve karar defteri yardımı ile isteyin firma sana diyecektir yazma diye sende yazmak zorundayım de ki her şeyi yazarsan bir kaza durumunda senin hiç bir sorumluluğun olmaz ve sen çok yazı yazıyorsun diye en fazla OSGB den yeni bir birini göndermek zorunda kalırlar seni başka bir yere çıkartırlar ... OSGB bir şey dediğin ise 1500 avukat parası bile etmiyor neden sorumluluk alayım dersin ...

seytug

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman Adayı (C)
1000 dediler 1000 yaaa 1000 teklif ettilerrrrr

Mustafa ALTUNOLUK

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Belirtilmedi
Meslek
Uzman (B)
1000 dediler 1000 yaaa 1000 teklif ettilerrrrr
çok o yarısını alın deseydiniz.. ayrıca 1000 tl teklif ettiğine göre sigorta da yapmayacak o zaman? veya yaparsa her ay maaş yattığında 300 geri mi isteyecek napacak, ALLAH inşallah o insanı birgün elinize düşürür, ***KESİLDİ***

Moderatör tarafında düzenlendi:

seytug

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman Adayı (C)
temizlikçiniz ne kadar alıyor
çok o yarısını alın deseydiniz.. ayrıca 1000 tl teklif ettiğine göre sigorta da yapmayacak o zaman? veya yaparsa her ay maaş yattığında 300 geri mi isteyecek napacak, ALLAH inşallah o insanı birgün elinize düşürür, ***KESİLDİ***
dicektim de yanımız çok kalabalıktı nasıl olsa uzman çok elbet biri düşer diyor demekki

AltınOran

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
OSGB ler artık bu işin komisyoncusu gibi birşey oldular pek bir fonksiyonları yok.Uzman bulmak isteyen şirketler isgkatipten bütün İSG profesyonellerinin bilgilerine ulaşabilirler.

Umarım kurumsal firma bulabilirim.

AltınOran

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
bana osgb de kurucu teklifi geldi biri 3000 verdi biri 3500 ikisinide reddettim. Bütün işi ben bağlayacam adamın işi için uykularım kaçacak, risk analizleri yapacam, eğitim verecem, prosedür oluşturacam evrak oluşturacam. 6000 istedim vermediler olmaz dedim. ama işyeri hekimine en az 10000 vermeyi biliyolar. Peki bi işyeri hekimi iş bağlayabiliyo mu, mevzuatı biliyo mu? bütün işi biz yapıyoz sorumluluğu biz alıyoz ama paraya gelince yok

Tebrik ederim ne güzel anlatmışsınız. :alkış:

seytug

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman Adayı (C)
nasıl öyle bi teklif sunuyo asgari ücret 1300 tl oldu daha düşük ücrete sigorta yaptıramaz. he demek ki yapmayacak vay be
sigorta konusuna gelmedim bile hadi eyvallah dedim çıktım araç verecek ya onun mazot parası falan yüzünden böyleymiş araçla çok yol gidecekmişm şaka gibi sanki suç benim

YFŞ

Paylaşımcı Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
sigorta konusuna gelmedim bile hadi eyvallah dedim çıktım araç verecek ya onun mazot parası falan yüzünden böyleymiş araçla çok yol gidecekmişm şaka gibi sanki suç benim
Ferrari verecek sanki :) bu insanlar kendilerini çok akıllı sanıyorlar sanırım diğer türlü köle aramanın üstü kapalı anlatımıdır bu.

emre cakiroglu

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
Yok mu iş bulan iyi şeyler yazacak olan biraz umut yok mu isg ile ilgili:/

seytug

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman Adayı (C)
Maalesef 1300 liraya iş bile bulamıyorum

AltınOran

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (B)
Sorun sizde diye birşey yok aslında. Osgb bünyesinde malesef maaşlar yerlerde. Başvuru yaparken lütfen şirketleri göz önüne alın.

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.