Osgb'de C Sınıfı Uzman Maaşı

emre cakiroglu

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
Kariyer nette az önce bir ilan gördüm B sınıfı igu için niteliklere bir 2500 tl verilecek diye yazılmış artı güç osgb ben gerekli maili attım bence bir kaç tane giderse sanırım o öncü değişir gibi..Dalga geçermiş gibi geldi sanki bana biraz B sınıfının azlığı bu anlamama geliyor acaba?

Nazım42

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Kölelik = OSGB - OSGB = Kölelik. Burada amaçlanan teknik mezunların istihdam edilmesi, birilerinin sırtından para kazanmak olmamalı. TURKCELL, TURK TELEKOM, VODAFONE gibi olmalı bence, Türkiye'ye 3 tane OSGB yeter. Bakkal gibi, her yerde OSGB var.

Muhammet aslan.

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
Harbiden @Nazım42 abicim ağzına sağlık güzel dedin bakkal gibi heryerde osgb var biz teknikerler şuan mezun durumdayız iş bile bulamıyoruz :)

volkancoskun

Deneyimli Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Yok mu iş bulan iyi şeyler yazacak olan biraz umut yok mu isg ile ilgili:/
Arkadaşlar OSGB ajanlarının gazına gelip düşürmeyin piyasayı bana geçen 2250 teklif ettiler ondan önceki hafta 2500 zorlasam 3000 i görürüm ama 4000 den aşağı firmamı bırakmam.Burda demagoji yapanların bazıları OSGB ajanı dikkatli olun.

oğuz1983

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Arkadaşlar OSGB ajanlarının gazına gelip düşürmeyin piyasayı bana geçen 2250 teklif ettiler ondan önceki hafta 2500 zorlasam 3000 i görürüm ama 4000 den aşağı firmamı bırakmam.Burda demagoji yapanların bazıları OSGB ajanı dikkatli olun.
Bana da tuhaf geliyor ya birisi 1000 lira maaş teklif edildiğinden bahsediyor.ajan mı acaba ???
:)

seytug

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman Adayı (C)
Bana da tuhaf geliyor ya birisi 1000 lira maaş teklif edildiğinden bahsediyor.ajan mı acaba ???
Evet benim o kişi 1000 lira bir yerde 1300 teklif etti ne ajanı yaa memlekette durum bu isterseniz özelden osgb leri yazarım ismini ... kimse beni itham edemez ajanmış :) hiç güleceğim yoktu

oğuz1983

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
sevgili seytug ben şakasına takıldım sıkıntı yok..ama gerçek şu ki benim çevremde 2500 den aşağı maaş alan uzman yok..istanbul piyasası mı çok düşük acaba bilemiyorum.ben trakya bölgesinde yaşıyorum.bu bölgede yeni tecrübesiz olanlar bile 2000 liranın altında işe başlamıyorlar..aslında size o düşük fiyatları verenleri bence yazın afişe edelim.uzmanlara hakaret edercesine maaş teklif eden firmaları herkes bilsin

seytug

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman Adayı (C)
sevgili seytug ben şakasına takıldım sıkıntı yok..ama gerçek şu ki benim çevremde 2500 den aşağı maaş alan uzman yok..istanbul piyasası mı çok düşük acaba bilemiyorum.ben trakya bölgesinde yaşıyorum.bu bölgede yeni tecrübesiz olanlar bile 2000 liranın altında işe başlamıyorlar..aslında size o düşük fiyatları verenleri bence yazın afişe edelim.uzmanlara hakaret edercesine maaş teklif eden firmaları herkes bilsin
Ya ben de işsizlik sendromu var başvuru yapıyorum dönüş yok dönende böyle düşük teklif etti bunalıyorum istanbulda değilim başım kapalı bu yüzden vazgeçiliyorum diye düşünüyorum açıkçası ama gerçekten teklif bunlar ve yeni süreleri işlemiyorlar hala iptal olacak diye bekliyorlar

Barış Nalçacı

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (C)
Alın size örnek ........http://www.yenibiris.com/foryap-yap...m_medium=cpv&utm_campaign=otomail|automailing

asdas

Acemi Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
Arkadaşlar istanbulda şuan binlerce uzman var, osgb ler en düşük fiyata kapatmak istiyor bu işi, tecrubesiz diye yol yemek dahil 1500 veren 4-5 yer oldu ya dalga geçer gibi , 3 ay boyunca iş arayışında bulundum dönüş yapan olmuyor olanlarda 1500ün üstüne çıkmıyor

volkancoskun

Deneyimli Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
Arkadaşlar istanbulda şuan binlerce uzman var, osgb ler en düşük fiyata kapatmak istiyor bu işi, tecrubesiz diye yol yemek dahil 1500 veren 4-5 yer oldu ya dalga geçer gibi , 3 ay boyunca iş arayışında bulundum dönüş yapan olmuyor olanlarda 1500ün üstüne çıkmıyor
Yol yemek dahil 1500 nedir???

İş Sağlığı ve Güvenliği

Paylaşımcı Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (A)
Kesinlikle işi öğreneyim diye düşünşeniz bile o kadar komik ücretlere çalışmayınız. OSGB lerin sizleri sömürmesine izin vermeyiniz.
Unutmayın sizin sırtınızdan en az 10.000-15.000 TL kazanarak size komik ücreti layık görenler bu işi tamamen para için yapıyorlar ve sizlere de işi öğretmezler

seytug

Aktif Üye
TÜİSAG Üyesi
Meslek
Uzman Adayı (C)
Kesinlikle işi öğreneyim diye düşünşeniz bile o kadar komik ücretlere çalışmayınız. OSGB lerin sizleri sömürmesine izin vermeyiniz.
Unutmayın sizin sırtınızdan en az 10.000-15.000 TL kazanarak size komik ücreti layık görenler bu işi tamamen para için yapıyorlar ve sizlere de işi öğretmezler
Sırf bu yüzden hala işsizim sabrın sonu selamet :) bu fiyatlara çalışacaksam bu kadr sorumluluk almam yani

Kafi Can AKIN

Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Bekar
Meslek
Uzman (C)
C sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanları olarak biz bir kere insanlarda bir algı oluşturmuşuz ... O da ülkemdeki insanların çoğunun yaptığı şeydir ; kendi bilincinde olmamak ve kendini değersiz görmek...
OSGB lerin hiçbir suçu yok . Eğer ki bu kadar C sınıfı uzman 1500 tl gibi , hatta zamanında asgari ücreti bir lütüf olarak gördüyse , kendisini vasıfsız bir işçi ile aynı seviyede görüyorsa OSGB lerde suç aramaya hiçbir gerek yok. İnsanların size , sizin kendinize verdiğiniz değerin üstünde değer vermelerini beklemeyin .

volkancoskun

Deneyimli Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
1500 ... Neredeyse hangi osgb ile görüştüysem teklif hiçbir zaman değişmedi ... Ağız birliği var ülkecene sanırım :)
Hocam ben çalışmama rağmen beni birçok OSGB aradı 2500 artı yol yemek teklif ettiler.Acil olduğunu söylediler.Artık OSGB ler uzman bulamıyor galiba.İnşaat için 3000 teklif edende oldu (isteyene özelden isimde verebilirim).İnşaat için 3000 liranın çok az olduğunu söyleyerek kabul etmedim.

volkancoskun

Deneyimli Üye
TÜİSAG Üyesi
Medeni hal
Evli
Meslek
Uzman (B)
C sınıfı iş sağlığı ve güvenliği uzmanları olarak biz bir kere insanlarda bir algı oluşturmuşuz ... O da ülkemdeki insanların çoğunun yaptığı şeydir ; kendi bilincinde olmamak ve kendini değersiz görmek...
OSGB lerin hiçbir suçu yok . Eğer ki bu kadar C sınıfı uzman 1500 tl gibi , hatta zamanında asgari ücreti bir lütüf olarak gördüyse , kendisini vasıfsız bir işçi ile aynı seviyede görüyorsa OSGB lerde suç aramaya hiçbir gerek yok. İnsanların size , sizin kendinize verdiğiniz değerin üstünde değer vermelerini beklemeyin .
Özel Güvenlik 2000 lira alıyor.Çok ciddiyim

!!! Reklam Engelleyici Tespit Edildi !!!

Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !

Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Devredışı bıraktım, siteyi gezmeye devam edebilirim.