- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (B)
arkadaşlar iş görüşmesine gittiğinizde benden size tavsiye 6331 sayılı kanunun sunumunu işverene yapın. cezalardan bahsedin. Yapabiliyorsanız "siz uzman arıyorsunuz ama bunları bunları yapabilecek misiniz ?" diye sorun. Siz onu sorgulayın.
ayrıca isg uzmanının görevlerini de içersin.(risk analizi, acil durum planları,eğitimler)..diğer mühendislerden farkınızı ortaya koyun. hiç bişeyden anlamayan (ne tabir kullanmak istediğimi anladınız) patron ise sizi işe almasa da bir katkınız olur. Biraz ışık varsa adamda en azından " bu uzman işi biliyor" diye düşünsün.
Ben de bir adayım isg uzmanlığı yapmıyorum. Ama bu şekilde görüşmelere gitmeyi düşünüyorum
Ben henüz isg uzmanlığı eğitimine katılarak bir uzman adayıyım kafama takılan bir durum;
osgb lerde çalışmayıp bireysel firma bulmak istiyoruz fakat kanunda bir iş güvenliği uzmanı bir iş yeri hekimi ve sağlık personeli bulundurma zorunluluğundan bahsediyor ve bunların görevlerini yerine getirebilmesi için tüm araç gereci işverenin karşılaması isteniyor. Bu durumda biz bireysel olarak isg uzmanlığı anşalmamızı yaptık. İşveren hekim için ya bireysel anlaşma yapıcak veya osgb birimine başvuracak. Bireysel yaparsa gerekli çalışma ortamını karşılamak zorunda (masraf çıkabilir). Bu durumda osgb ler tabiki daha düşük fiyat verecektir.Bu durumda iş veren sizce kimi tercih eder ve bireysel olarak bizim nekadar bir şansımız olur .
Diğer meslek gruplarının odalarına bakın fiyat politikaları var mı bir de bu fiyatlarla piyasada çalışanların asgarisi buna uyuyor mu? O zaman odanın fiyat standartında çok etkin olamadığını göreceksiniz.Oda şart arkadaş başkada bir şey demiyorum..Burada farazilerle yola çıkmal olmaz..Bu fiyatlara bir satnadard lazım..okadar !
Diğer meslek gruplarının odalarına bakın fiyat politikaları var mı bir de bu fiyatlarla piyasada çalışanların asgarisi buna uyuyor mu? O zaman odanın fiyat standartında çok etkin olamadığını göreceksiniz.
OSGB ler ayda niye 8500 tl para ödüyorlar.nerede yazıyor bu.açıklayabilirmisinizO zaman OSGB'ler nie ayda 8500TL Çalışma bakanlığına para ödüolar madem şiirket kurmadan yapılabilirse ....
Hüseyi Beytabipler odasının sayfasında yazıyor.
kurulum aşamasında bakanlığa ödenen para o. her ay 8500 ödemek gibi bir şey yok yanlış bir bilgi o.ARamızda bir OSGB patronu veya yöneticisi varsa 8500 TL kısmını benden daha iyi açıklayacaktır. Ancak böyle bir para ödendiğinden eminim. Şahsen bende en kısa sürede bir OSGB kurmayı planlıyorum ama bu meblağa başlar başlamaz gözümü korkutuyor.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.