- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Kamuda 2 yıl ertelenmek üzere yasa(
Kurs ücretlerinin üzerine 1 bardak su için..içimizde patladı..
Kamuda 2 yıl ertelenmek üzere yasa(
Kurs ücretlerinin üzerine 1 bardak su için..içimizde patladı..
ama kamuda da olsa risk değerlendirme şartı devam ediyor,o zaman nasıl olcak??Kurs ücretlerinin üzerine 1 bardak su için..içimizde patladı..
Arkadaşlar sertifikanızı alın 2 yıl kısa bir süre göreceksiniz sertifianız o zaman ne kadar işe yarayacak bence vazgeçmeyin.
Ali arkadaşım belliki sende bi iş güvenliği kursu veren bi kursta çalışıyon yada oranın sahibisin..Verdiğim paralar boğazınızdan geçmesin...
Arkadaşım ne iş yerim var nede orada çalışmaktayım. Size bu nu ıspat etmek zorunda da değilim ama ben sizlerin geleceği için söyledim. Sertifikanızı alın bulunsun inanın en yakın zamanda kullanacaksınız. ister devlet olsun ister özel kuruluş hepside en fazla 2 yıl içerisinde isg uzmanı çalıştırmak zorunda kalacak.
kamuda 2016 diyen arkadaşlar . madde 56-1 ) 4857 sayılı iş kanununun mülga 81. maddesi kapsamında çalışanlar hariç ne demek hiç düşündünüz mü ??
kamuda 2016 diyen arkadaşlar . madde 56-1 ) 4857 sayılı iş kanununun mülga 81. maddesi kapsamında çalışanlar hariç ne demek hiç düşündünüz mü ??
burda yazılanlar beni korkutmaya başladı. şu anda kurumda işi yapacak kimse de yok az tehlikleli sınıfına giren 25 kişilik bir iş yeri. bu çalışma saatleri nasıl olacak mesai saatleri dışında mı hesaplanacak bir netleştirebilsembana sorarsanız kamudaysanız bu görevi size vereceklerse bu işe girin yani paranızı, vaktinizi , emeğinizi kurtarmış olursunuz. eğer isg yi size yaptırmayacaklarsa hiç kasmayın derim ...
sayın personfrau senin işyerinde 25 kişi varsa 25*10 dak.=250 dak=8 saat 10 dakika yani işyerin senle 9 saatlik bir sözleşme imzalayacak.Sonra işyerinizin amiri bir duyuru yayınlayacak;kurumumuz çalışanlarından personfrau aylık mesaisinin 9 saatinde İG Uzmanı olarak görevlendirilmiş olup her ayın ilk iş gününde 4 saat,ikinci iş gününde 5 saat İG uzmanı olarak çalışacaktır.Toplam diyelim bir memur olarak aylık toplam çalışma saatin 160 saat.Bunun 151 saatinde asli işini diğer 9 saatinde de İG Uzmanı olarak görev yapacaksın.Alacağın ilave ücret de yaklaşık damga pulu kesintisi falan sanırım 110 TL gibi bir rakam olacak.burda yazılanlar beni korkutmaya başladı. şu anda kurumda işi yapacak kimse de yok az tehlikleli sınıfına giren 25 kişilik bir iş yeri. bu çalışma saatleri nasıl olacak mesai saatleri dışında mı hesaplanacak bir netleştirebilsem
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.