Mail kabul etmiyor, ancak sen doldur,dosyala, arşivle.. Denetime girersen sorarlar...bu raporları artık gondermıyoruz dmı?
Mail kabul etmiyor, ancak sen doldur,dosyala, arşivle.. Denetime girersen sorarlar...bu raporları artık gondermıyoruz dmı?
tuğçe hanım merhaba ekte gönderdiğiniz yıllık çalışma raporu örneği mi yoksa yıllık değerlendirme raporu örneği mi bilginiz varsa bu konuda yardımınız olursa da çok sevinirim teşekkürler........Örnek rapor
Evet raporlar gönderilmiyor ancak raporlar tutlup denetime gelen müfettiş isterse gösteriliyor.bu raporları artık gondermıyoruz dmı?
Bu duyurunun linkini gönderebilir misiniz?Yıllık Değerlendirme raporları isgydr@csgb.gov.tr adresine ve aynı zamanda yazılı olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü evrakına gönderilmesi gerekmektedir. Yıllık Değerlendirme Raporları son gönderim tarihi 03.02.2012’dir.
İyi günler,iyi çalışmalar.
Benim bu EK-6 ile ilgili kafama takılan hususlar var şöyle ki,
1-Risk Değerlendirmesi hanesi doldurulurken, 2011 yılında yapılmış tüm Risk Analizleri tek tek belirtilecek mi yoksa kaç tane yapılmış olduğunu mu yazacağız?
2-Eğitim Çalışmaları hanesine geldiğimizde, tekrar sayısı olarak kaç kez eğitim verildiği mi yazılacak? Kaç kişiye verildiği mi?
3-Ortam Ölçümü hanesine gelirsek, tekrar sayısı hanesine ne yazıcaz?
Raporlar gönderilmiyr ama detaylı bir isg faaliyet raporu hazırlayın wordden hem işverene sunun müfettişler geldiğinde verirsiniz.şu an için yıllık değerlendirme raporları ile ilgili son durum nedir acaba?Konu ile ilgili net bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
2015 yılı itibariyle yıllık değerlendirme raporu ek-2 işlemleri nelerdir?Yıllık Değerlendirme raporları isgydr@csgb.gov.tr adresine ve aynı zamanda yazılı olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü evrakına gönderilmesi gerekmektedir. Yıllık Değerlendirme Raporları son gönderim tarihi 03.02.2012’dir.
çok doğru bir soru sormuşşsunuz fakat kimse bu konu hakkında net bişey bilmiyor demek ki yazan yok. bende tam çözemedim. 4 ylık bir iş 2015 yılına girince yıllık değerlendrme hazırlanmalı mı yok bir yılı bitince mihocam iyi ama daha yeni başladık bahsettiğiniz şeyleri 1 yıl sonra göndermemiz gerekmiyormu
Elinizde ne varsa yazın. Kimse neden fazla demez ama neden yok der.arkdaşlar yıllık değerlendirme raporuna ortam ölçümleri yazan bölüme, gürültü toz...vb ölçümleri de mi yazacağız.
Ayrıca yıllık yapılan periyodik kontroller de mi yazılmalı ? (asansör,forklift...vb)
Tuğçe hanım kızımız tam zamanlı çalışılan işyeri deyince ne anlamak gerekiyor. 8 saat günlük çalışılan iş yeri mi (haftada 40-45 saat) yoksa vardiya usulü 16 saat ya da 24 saat 3 vardiya çalışan iş yeri mi?Böyle birşey buldum ben de.
1. Yıllık Değerlendirme raporları isgydr@csgb.gov.tr adresine ve aynı zamanda yazılı olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü evrakına gönderilmesi gerekmektedir. Yıllık Değerlendirme Raporları son gönderim tarihi 03.02.2013’tür.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.