- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (A)
Yıllık çalışma planı : Çalışma başlangıcında yapılacakYönetmelikte geçen bir sonraki yıla yapılması ön görülen şeyler diyor ama tam olarak bilemedim :/
h)Yıllık çalışma planı: İş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi tarafından ortaklaşa hazırlanan ve işyerinde iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları ile iş kazaları ve meslek hastalıkları ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda tehlikeli olayın tekrarlanmaması için yapılan inceleme ve araştırmaların ve gerekli önleyici faaliyetlerin yer aldığı, bir sonraki yılda yapılması öngörülen çalışmaları içeren planı,
ı)Yıllık değerlendirme raporu: İş güvenliği uzmanı ve işyeri hekimi tarafından ortaklaşa hazırlanan ve işyerinde yapılan iş sağlığı ve güvenliği çalışmaları ile çalışma ortamı gözetim sonuçlarının kaydedildiği yıllık olarak hazırlanan raporu, i)Eğitim programı: Uzaktan, yüz yüze ve pratik eğitim derslerinin tarih ve saatleri, asil ve yedek eğiticileri, katılımcıları ile eğitim mekânı gibi unsurlardan ve bu unsurlara ilişkin her türlü bilgi ve belgeden oluşan bütünlüğü, ifade eder
Yıllık değerlendirme raporu : Çalışma yılının sonunda yapılacak