- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (B)
Bende gönderilmesi gerektiği konusunda bi mevzuat göremedim...
H.Ece ALTINTAŞ
C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı
H.Ece ALTINTAŞ
C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı
hocam iyi ama daha yeni başladık bahsettiğiniz şeyleri 1 yıl sonra göndermemiz gerekmiyormuBöyle birşey buldum ben de.
1.Yıllık Değerlendirme raporları isgydr@csgb.gov.tr adresine ve aynı zamanda yazılı olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü evrakına gönderilmesi gerekmektedir. Yıllık Değerlendirme Raporları son gönderim tarihi 03.02.2013’tür.
Arkadaşlar son tarih 3 Şubat 2013 diye biliyorum.Ben subat diye hatirliyorum ama nerden hatirliyorum bilmiyorum bulursam net bilgiyi yazarim tekrar buradan
Arkadaşlar bu rapor gönderilecek mi gönderilmeyecek mi? Yönetmelik değişikliğinin ardından gönderilmeyecek şeklinde algıladım. Doğru mudur?
Arkadaşlar posta kutusu dolu gönderilmiyor..ben şansa bırakmadım gönderdim hem mail olarak hemde yazılı olarak
slm arkadaşlar yıllık çalışma planı örneği olan varmı? ilk iş tecrübem nasıl bir plan yapmalım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.