- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (C)
Aynı durum benim için de geçerli. Firmanızın danışmanlık hizmeti aldığı yerdeki uzman kişi tarafından doldurulmasını sağlayabilirsiniz.
Aynı durum benim için de geçerli. Firmanızın danışmanlık hizmeti aldığı yerdeki uzman kişi tarafından doldurulmasını sağlayabilirsiniz.
Böyle birşey buldum ben de.
1.Yıllık Değerlendirme raporları isgydr@csgb.gov.tr adresine ve aynı zamanda yazılı olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü evrakına gönderilmesi gerekmektedir. Yıllık Değerlendirme Raporları son gönderim tarihi 03.02.2013’tür.
Merhaba
Ben bir firmada kalite sistem mühendisliği yapıyorum ve firma beni İSG uzmanlığı eğitimine göndererek İSG uzmanlığını da verdi. Fakat sınavı kazanmama rağmen belgem hala elime ulaşmadı. Bu nedenle resmi olarak buranın İSG uzmanı olarak atanamadım. Bu durumda da yıllık raporu hazırlayıp göndermem gerekiyor mu? Raporun altında İSG uzmanının imzası da isteniyor. Ama resmi olarak hala atanmadım. Ne yapmam gerekiyor. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Doğrudur Naz hanım taslak bu şeklide fakat yürürlükte böyle uygulama yok.Duygu hanım,özellikle ağır ve tehlikeli işlerde isg temel eğitiminin verilmesi,sertifikalandırılması ve sertifikaların özlük dosyalara eklenmesi önemlidir. Bir yaralanma kaza durumunda,ya da denetimde müfettişlerin bakacakları belgeler arasında yer alır.
Yasin bey,
Çalışma usulleri
MADDE 9
a) Kurullar işyerinin tehlike sınıfı dikkate alınarak ayda bir kere toplanır. Az tehlikeli ve tehlikeli işyerlerinde bu süre kurulca alınacak karara bağlı olarak üç ay olarak da belirlenebilir. (İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KURULLARI HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI'ndan alınmıştır)
Eski yönetmelikte de bu bilgi geçiyor diye biliyorum.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.