- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
inşaata tam zamanlı B uzman ne kadara çalışmalı
o parayı aklı varsa c kabul etmemeli ben 1 yıl önce bile 2000 üzeri kazanıyordum azcık makul olmak oyuna gelmemek lazımtecrübesi B sınıfı uzmanıyım. ankarada bir osgb 1500 le başlatıp bikaç ay sonra tecrübe kazanınca 1750 ye yükseltmeyi önerdi. tabiiki anlaşamadık. sanırım C ile çalışacak
tecrübesi B sınıfı uzmanıyım. ankarada bir osgb 1500 le başlatıp bikaç ay sonra tecrübe kazanınca 1750 ye yükseltmeyi önerdi. tabiiki anlaşamadık. sanırım C ile çalışacak
hocam daha geçen yıl 5000-6000 ler konuşuyordu b uzman için demekki devletin ve kapitalizmin sindirme politikaları işe yaramış 3500 nedir yaaaAlacağınız riske göre düşük bir ücret. Sonuçta inşaat vb. yerlere de bakacaksınız. B için 3500 civarı istenmeli.
Keşke belirttiğiniz paraları verseler. Kesinlikle belirttiğiniz ücretler olmalı. Ancak OSGB'ler vermiyo malesef. Bu civarda hep teklifler. Tecrübemizin olmayışını hep kullanıyorlar. OSGB'lerde bir süre çalışıp işi öğrenip, çevre edinip sonrasında bireysel çalışmayı düşünmek daha makul gözüküyor.hocam daha geçen yıl 5000-6000 ler konuşuyordu b uzman için demekki devletin ve kapitalizmin sindirme politikaları işe yaramış 3500 nedir yaaa
Uzmanim kesinlikle tum tehlike siniflarina bakan b sinifi isg profesyonelleri için 3.500 düşük en az 5.000 ve ustu olmalidir.yaptigimiz isin ne kadar tehlikeli olduğunu hatirlatmak istiyorum.post: 173623' Alıntı:c sınıfı uzmanlar ortalama 2bin tl alırken siz b iseniz 3.500 tl den aşağı olmalıdır.
Sizde teklif veren OSGB nin tüm taahhütlerini bedavaya yapacağınızı taahhüt edin bence. Bu şekilde işvereninizin gözüne girmiş olursunuz yerinizide garanti etmiş olursunuz mazallah elinizdeki işten de olmayınArkadaşlar
çalıştığım şirkete ait 4 tane ayrı ayrı şirket bulunmakta.Çok tehlikeli 15 çalışanı olan benzin istasyonu için iş güvenliği ve iş yeri hekimi için osgb 1000+kdv diğer az tehlikeli 33-27ve 14 çalışanı olan 3 şirket için isg hizmetlerini ücretsiz yapacağını sözleşme ile taahhüt etmiş.
Ben mayıs yükselme sınavı ile A sınıfı iş güvenlik uzmanı oldum .Şimdi iş verenim benim teklifimi bekliyor.Sizce ne yapmalıyım.
Sizde teklif veren OSGB nin tüm taahhütlerini bedavaya yapacağınızı taahhüt edin bence. Bu şekilde işvereninizin gözüne girmiş olursunuz yerinizide garanti etmiş olursunuz mazallah elinizdeki işten de olmayın
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.