Merhabalar, ben A sınıfı uzmanım.Geçen cuma günü Eskişehir de bir osgb firmasıyla iş görüşmesine gittim.Kendileri mail atıp davet etmişlerdi.Randevulaştığımız organize sanayi bölgesindeki işyerlerine randevu saatinden yarım saat sonra geldiler.Benimle görüşen kişi şirket ortağı bir doktor idi.Uzunca bir süre kendisinden ve de osgb lerinden övüne övüne konuştu,işte biz şöyle ciddi firmayız böyle ciddi firmayız falan....Sonra da uzun uzun misyonlarından ve de vizyonlarından bahsetti.Bende saf rollerinde sessiz sessiz beyefendiyi dinledim.Evet konu ücrete nihayet gelmişti,çok ulu beyefendinin benim 160 saat kadarıma önerdiği fiyat müthişti, ne kadar mıydı ,eveett söylüyorum 1500 tl.... Tabii ki ücreti az bulduğumu söyledim, biraz daha nutuk çekti beyefendi ve ayrıldım.Pazartesiye kadar mutlaka aramamı söyledi ,oltaya bir balık takıldığını zanneti herhalde ulu beyefendi....Bir gün sonra aradım ve de teklifinin çok adice olduğunu ilettim beyefendiye, sustu kaldı tabii ki.....Arkadaşlar bunlar kanemici vampire dönüşmüşler iyice ,lütfen kabul etmeyin böyle saçma çok düşük teklifleri. Sömürücü,vahşi kibar beyefendileri de elinizin tersiyle de itin gitsin .....Umarım en yakın zaman da rekabetten yerler bitirirler birbirlerini kanemiciler. Bize düşen ise ,yani tek çıkar yolumuz sanırım örgütlenmekten geçiyor...(forum kuralları uygunsa bu osgb nin ve de görüştüğüm kişinin adını burda yazmaktan da geri kalmayacağımı bildiriyorum.)