- Meslek
- Uzman (C)
Anlaşılan herkesin iş görüşmeleri olumlu geçmiş................
görüşmem olsa keşke:mustafa:Anlaşılan herkesin iş görüşmeleri olumlu geçmiş................
alkışlıyorum bu işverenibu başarısından dolayı saygı duydum kendisineişveren iş yerinin tehlike sınıfı bilmiyordu.tehlike sınıfları tebliğinden bahsettim ve kendisine verdim,yapacağım işler hakkında bilgi verdim.tavrından falan bahsetmiyorum bile hiç ! kendisi tebliği incelemiş ve kanunda boşluk bulmuş çünkü kazan imalatı tebliğde yazmıyormuş burası Havalandırma, Isı Pompaları ve Hava Temizleyicileri üretimi yapan bir yer kanunda boşluk bulan sevgili işvereni tebrik ediyorum.büyük başarı
kasımKapitalizmde patronun üstünlüğü gerçektir. Kırılamaz sadece esnetilir. Kapitalin tek çözümü diğer kapitaldir. Yani Patronlar cebinden daha fazla para çıkacağı zaman işe koyulular.Bu gerçektir. yoksa aç kalırsınız. Delikanlılık para etmez. 70 yılların ezilen geçleri gibi kalırsınız.
İş sağlığı güvenliği uzmanı yapacak arakdaşlar patron gibi düşünüp bazı noktalarda esnetip işi idare etmesini bilmedir.
sen de onlarla hiç bişey bilmediklerine dair alay edip, "eline hazır kalem geçmişken 4000-5000TL yazsaymışın" kko: dedikleri an kalkıp gitseydin keşke..Bende geçen hafta bir iş yeri ile görüşdüm. İşyeri türkiyenin önde gelen iş gruplarından biri diyebilirim.iş yerinde imalat adına herşey var pres,talaşlı imalat,kalıp,sıcak dövme,kaynak vb.... şirketin bi özelliği var hertürlü şeylerini kendileri yapıyo dışarıya para kaptırmıyolar neyse uzatmayayım çağırdılar görüşmeye gittim form doldurdum sonra personel sorumlusu ve fabrika müdürü ile mülakata başladık adam başvuru formunu incelerken bi bakdı maaş kısmına 2500TL yazıyo alay edercesine eline hazır kalem geçmişken 4000-5000TL yazsaymışın dedi orda karar verdim isg adına hiç bişey bilmiyolar bu firma bi yerden danışmanlık hizmeti bile alıyomuş düşünün artık.Tehlike sınıfı olarak B ye giriyolar ve 200 kişi çalışıyo .isg ye bakış açıları işçilerin eğitimi ve iş kazalarını önlemek diyolar ama bence bu işin sorumluluğundan bi haberler...
bi bakıma öyle oldu fiyattan sonra pek bişey konuşmadık zaten ...sonradan öğrendim ki uzun zamandır arıyolarmış c sınıfı uzman... amaç belli en ucuza en çok sorumluluk vermeksen de onlarla hiç bişey bilmediklerine dair alay edip, "eline hazır kalem geçmişken 4000-5000TL yazsaymışın" kko: dedikleri an kalkıp gitseydin keşke..
daha çok uzun zaman ararlar bunlar bu kafayla..kko:bi bakıma öyle oldu fiyattan sonra pek bişey konuşmadık zaten ...sonradan öğrendim ki uzun zamandır arıyolarmış c sınıfı uzman... amaç belli en ucuza en çok sorumluluk vermek
Uzmanları odası diyelim daha doğru olur. Mühendis olmayan uzmanları dışarıda bırakmayalım.Kanımca gelecekte binlerce üyesi olan "İş Güvenliği Mühendisleri Odası" kurulacaktır. Başka türlü hakları savunmak çok zor olacaktır.
belkide mesleğinin yanında maharetli olduğun için seni iş görüşmesine çağırmışlardırçok şükür maharetliyim alix o yüzden topukladım zaten )
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.