18 mayıs 2013 te sınavı kazanan arkadaşların belge numaraları e devletten katip sistemine geçilerek ögrenilebiliyor. bir teşşekkürü çok görmeyin.
enes bey görebildinizmi belge numaranızıİlgili sistemde böyle bir durum veya sorgulama veya 18.05.2013 tarihinde sınava girmiş arkadaşların belge numaraları hakkında bir bilgi yok,BELGE NUMARASI HİÇ YOK !!!
Belgelerin ilk partisi 21.06.2013 tarihinde gönderilmişken,sizce sistemde hemen belge numaralarının düzenlenmiş olması ve atanması mümkünmüdür???
Sizlerden ricam aslı belli olmayan,mesneti ispat edilmeyen ve 30.000 kişiyi etkileyen konular hakkında daha temkinli davranmanızdır.
Saygılarımla;
Enes SAKARYA
Sizin gördüğünüz ile bizim göremediğimiz arasında yorumsuz kalıyorum İlker bey,içimdeki bir ses İnşaallah haklısınızdır diyor,bide kendi numaramı görürsem merak etmeyin hakettiğiniz teşekkürü hiç enaniyet yapmadan alacaksınız.enes bey görebildinizmi belge numaranızı
nereden giriyoruz arkadaşlar ben bulamadım. tam adres verirmisiniz girenler
dosya adı için kusura bakmayın öylesine yazdım sakın yanlış anlamayın. sizi kırdımsa özürdilerim ama kesinlikle kötü amaçlı yazmadım.Sizin gördüğünüz ile bizim göremediğimiz arasında yorumsuz kalıyorum İlker bey,içimdeki bir ses İnşaallah haklısınızdır diyor,bide kendi numaramı görürsem merak etmeyin hakettiğiniz teşekkürü hiç enaniyet yapmadan alacaksınız.
Bu arada dosya adı çok manidar,
Saygılarımla;
Enes SAKARYA
Yok Estağfirullah İlker bey,sayenizde Belge Numaramı öğrendim,çok teşekkür ederim.dosya adı için kusura bakmayın öylesine yazdım sakın yanlış anlamayın. sizi kırdımsa özürdilerim ama kesinlikle kötü amaçlı yazmadım.
Teşekkürü ilk mesaja ettim abiO zaman teşekkür nerde![]()
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.