Arkadaşım
Ayşegül hanıma mail gönderdin mi?Ben perşembe günü göndermiştim.Ve bugün sisteme girebiliyorum.[/
mail i nereye atacam adres verebilirmisin
Arkadaşım
Ayşegül hanıma mail gönderdin mi?Ben perşembe günü göndermiştim.Ve bugün sisteme girebiliyorum.[/
mail i nereye atacam adres verebilirmisin
Merhaba,Arkadaşlar sözleşme yapan arkadaşlar varmı varsa nasıl yaptılar bir açıklarlarmı? Birihavuz diyor diğeri başka bir şey diyor. Havuz eski sitede vardı şimdi o site belge numaralarımızı gördüğümüz site olmuş.. neyse bilen biri aydınlatırsa sevinirim.
yani havuz diye birşey yokMerhaba,
www.turkiye.gov.tr sitesine e-devlet şifresi veya mobil imza ile giriş yaptıktan sonra Çalışma bakanlığı başlığı altında isg-katip... linkine tıklıyorsunuz. Gelen ekranda giriş diyorsunuz.
1) giremiyorsanız henüz eğitim kurumunuz gerekli evrakları göndermedi veya başka bir problem var.
2) giriş yapabiliyorsanız; çalışmayı düşündüğünüz firma e-bildirge kullanıcısı şifresi ile www.turkiye.gov.tr sitesine girip yine Çalışma bakanlığı başlığı altında isg-katipe girip oradan sizi ataması gerekiyor (Atama tc kimlik no ile oluyor). Akabinde sizde kendi şifrenizle e-devletten isg-katipe girerek o atamayı onaylıyorsunuz. Sözleşme tamamdır hayırlı olsun.
Havuz diye bir şey var. www.isgkatip.com adresinde (şu anda yeileme çalışması yapılıyor) isg profesyonellerinin kayıt olduğu (olmak isteyenlerin), iş verenlerinde profesyonel ararken başvurduğu bir havuz var. Ancak bu havuz sözleşme yapmanız için ne ön şart ne de son şart. Bu havuz bir nevi kariyer net gibi işvereni uzman veya hekimle buluşturmayı amaçlayan bir site. www.isgkatip.csgb.gov.tr adresi ise sözleşme yapmak için uzman, işyeri hekimi ve işverenlerin bilgilerinin yer aldığı, dışarıdan bir kayıtın olmadığı, tamamen devletin (bakanlığın) verileriyle çalışan e-devlet üzerinden girilen bir site.yani havuz diye birşey yok
Burda yaptığımız sözleşmenin çıktısını alıp bakanlığa yollamak zorundamıyızMerhaba,
www.turkiye.gov.tr sitesine e-devlet şifresi veya mobil imza ile giriş yaptıktan sonra Çalışma bakanlığı başlığı altında isg-katip... linkine tıklıyorsunuz. Gelen ekranda giriş diyorsunuz.
1) giremiyorsanız henüz eğitim kurumunuz gerekli evrakları göndermedi veya başka bir problem var.
2) giriş yapabiliyorsanız; çalışmayı düşündüğünüz firma e-bildirge kullanıcısı şifresi ile www.turkiye.gov.tr sitesine girip yine Çalışma bakanlığı başlığı altında isg-katipe girip oradan sizi ataması gerekiyor (Atama tc kimlik no ile oluyor). Akabinde sizde kendi şifrenizle e-devletten isg-katipe girerek o atamayı onaylıyorsunuz. Sözleşme tamamdır hayırlı olsun.
Hayır yollamak zorunda değilsiniz. Zaten bu gönderimler ortadan kalksın diye internet ortamında online olarak yapılıyor işlemler.Burda yaptığımız sözleşmenin çıktısını alıp bakanlığa yollamak zorundamıyız
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.