- Meslek
- Uzman (C)
keşke herkes senin kadar kibar olsa
enes bey görebildinizmi belge numaranızı[/quote
Enes Bey ben belge numaramı gördüm durumum da aktif 170 'ide aradım onlarda evet doğru dediler ama profesyonel havuza kendimi atamadım maalesef Kayıt bulunamadı deniyor orada ama sertifika ID sertifika numaralarımız belli oldu. Bence sizde deneyin e-devlet şifreniz varsa
Ersin arkadaşım isgkatip.com adresinden profesyonel havuza kendinizi eklemeniz lazım o zaman çıkıyor olacaksınız. Ben kendimi havuza akleyemedim şahsen kayıt bulunamadı deniyor çünküArkadaşlar e devletten girdim ara motoruna katip yazdım daha doğrusu bütün işlemleri yaptım kayyıt bulunamadı diyor . Belgelerimidde gecikmeden hemen yolladım bi sorunmu var acaba
evet lütfen yazılsın bu havuza ekleyemiyoruz kendimizibelgesini yeni alıpta isg katipten sözleşme yapabilen ve isg profesyoneli havuzuna ekleyebilen varsa bilgi verebilirmi.
Ben şöyle girdim sisteme isgkatip.csgb@gov.tr adresine girin. Oradan TC numaranızı ve e-devlet şifrelerinizi girin. Yukarıda e-hizmetlere tıklayın bir dolu bakanlığın ismini göreceksiniz çsgb seçin sonra sol tarafta sertifikalara tıklayın.arkadaşlar nereden ve nasıl giriliyıor. ben anlamadım. adres verin lütfen
e-devlet sifresiyle girip sertifikamızın onaylandığını görebiliyoruz. fakat neden isg havuza kayıt yapamıyorum hangi no yazılacak belge no kısmına... lütfen kaydını yapabilen arkadas varsa bilgilendirebilir mi?
havuza eklemek için belge no lazım ben benge no mu bilmiyorum kiErsin arkadaşım isgkatip.com adresinden profesyonel havuza kendinizi eklemeniz lazım o zaman çıkıyor olacaksınız. Ben kendimi havuza akleyemedim şahsen kayıt bulunamadı deniyor çünkü
bende de kayıt bulunamadı diyorben de yapamadım bir türlü kayıt bulunamadı diyor
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.