- Meslek
- Uzman Adayı (C)
18/06/2013 te parayı yatırdım ona rağmen hala açıklanmadı. bir açıklama yapanda yok ne yapmamız gerekiyor
Sn okur, profesyonel havuzu zaman zaman bakanlık tarafından güncellenen bir site bizim eklememizle çalışmıyor ayrıca şu an site diğer belge No gördüğümüz siteye bağlanıyor çalışma var
Hasan bey sizin parayı yatırmış olmanızdan daha önemlisi kursun ne zaman belgeleri yolladığı. Eğer geciktirdilerse geç yazılıyor belge
ÇasgemArkadaşlar merhaba.
Belge numarası belli olan arkadaşlar hangi il ve hangi eğitim kurumundan eğitim aldılar acaba?Alfabetik sırayla mı işleme alınıyor bilemedim.Eğitim kurumlarından istedikleri evrakları alfabetik olarak sıralanmış istemişlerdi.
Benim İstanbul ili, eğitim kurumu Kültür Üniversitesi.Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
kaç defa tel ettim. mail attım bakanlığa hala numaram belli değil....benim gibi mağdur lan başka arkadaşlar var mı hala
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.