170 diyor ki değişik tarayıcılardan girin sistem çok yoğun düzelecekbendede kayıt bulunamadı 3 gün içinde tekrar deneyin diyor
?
sebebini bilen arkadaş var mı acaba?
evet havuza kendimizi eklemeden işverenle sözleşme yapamıyoruz. Havuza da şahsen ben kendimi ekleyemedim kayıt bulunamadı diyor iyice bilen varsa açıklarsa sevinirim.arkadaşlar e devletten sadece sertifika bilgilerini mi görebiliyoruz (numarası,onay durumu,aktifliği ..vs) , havuz için sanırım http://www.isgkatip.com/ dan isg profesyonel havuzuna giriş yapmamız gerekiyor değil mi?
isgkatip.com adresinden kendinizi havuza ekleyebildiniz mi peki? Çünkü o havuza eklenmeden aktif bile olsak sözleşme yapamıyoruz.arkadaşlar önceleri bendede kayıt bulnamadı 3 gün sonra tekrar deneyin deniliyordu. paramı yatıralı 15 gün falan oldu. şimdi e devletten katip yazarak giriş yapıyorum ve belge numaramı falan görüyorum. parasını yatıran arkadaşlarınki kısa süre içinde görünür hale gelecektir.
postaneden 2 tl karşılığı e-devlet şifresi alıyorsun turkiye.gov.tr adresine giriyorsun yukarıda e-hizmet butonunu tıklıyorsun. Bakanlıkların adları çıkıyor. çsgb seçiyorsun sonra sol tarafta sertifikalara tıklıyorsun oradan bilglerin çıkıyor sertifika no, sertifika ID durumun aktif vs. vs.havuza eklemek için belge no lazım ben benge no mu bilmiyorum ki
evet arkadaşım doğruarkadaşlar e devletten sadece sertifika bilgilerini mi görebiliyoruz (numarası,onay durumu,aktifliği ..vs) , havuz için sanırım http://www.isgkatip.com/ dan isg profesyonel havuzuna giriş yapmamız gerekiyor değil mi?
e-devlet şifreniz varsa hemen görebilirsiniz.Ben belgelerimi eğitim kurumuna dün teslim ettim. Muhtemelen bugün kargoya verilmiştir. Belge numaramı öğrenmem ne kadar sürer ? Tahmini olan var mı ?
Arkadaşlar parayı yatırın yatırmayın sistemde tüm bilgilerinizi görebiliyorsunuz zaten. Parayı yatırmayanlar 31 temmuzdan itibaren aktif değil pasif duruma düşecek eğer sözleşme yaptılarsa sözleşmeleri geçersiz sayılacak. Şu an sınavı kazanan herkesin sertifika numarası belli ve aktif.hala kayıt bulnamadı 3 gün sonra tekrar deneyin diyor. ayın 14 de yatırmıştım parayı.
Onur bey inanın çok normal bir durum )) Hepimizin durumu aynı çünkü bir yerden sistemleri çalışıyor diğer yerden sistemleri çalışmıyor )))benimde sistemde kayıdnız bulunmuyor uyarısı çıktı başvuralı 10 gün oluyor normal bir durumu mu acaba
madem öyle ben neden göremiyorum(Arkadaşlar parayı yatırın yatırmayın sistemde tüm bilgilerinizi görebiliyorsunuz zaten. Parayı yatırmayanlar 31 temmuzdan itibaren aktif değil pasif duruma düşecek eğer sözleşme yaptılarsa sözleşmeleri geçersiz sayılacak. Şu an sınavı kazanan herkesin sertifika numarası belli ve aktif.
almadıysanız postaneden e-devlet şifrenizi 2 tl karşılığında alın. turkiye.gov.tr sitesine e-devlet şifreniz ve TC numaranızla girin. sisteme giriş yaptıktan sonra yukarıda e-hizmet yerini tıklayın bakanlıklardan çsgb tıklayın soldaki sertifika kısmına tıklayın tüm bilgilerinizi belge no vs.. görebilecekseniz.Arkadaşlar ben 18 Mayıs Sınavı'na girdim ve başarılı oldum. Belge numaramı şu anda öğrenmem mümkün mü? forumdan biraz araştırdım. Forumda söylenen e-devlet ve isgkatip sitelerinden denedim. isgkatip'e zaten belge numarası olmadan kayıt yaptırılamıyor. Merak ettiğim şey, belge elime gelmeden ben belge numaramı öğrenemeyecek miyim?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.