Neymiş benim zihniyetim? sizin tek zihniyetiniz para... ama burada hala meslek onuru ,değermiş,itibarmış bahsediyorsunuz... açık olun, dürüst olun... ;paramız artacak, iş bulacağız, daha yüksek paralar isteyeceğiz demiyorsunuz? iş onuruymuş, bırakın bunları ya... para ile iş onurumu olur...iş onuru düşünen kişi, hakkını C sınıflarının işsiz kalmasını düşünerek sağlamaya çalışmaz... Ne yaptınız iş onurunu kurtarmak için, ne çalışmanız var.. işinizi iyi yapıyor musunuz? Buradaki yazılanları görüyoruz para para... var mı başka onurlu konuşma..
Ne kadar kazanmayı bekliyorsunuz? ben söyleyince itibar mı düşürmüş oluyorum... piyasa belli, iş belli, onu gidin osgb lere söyleyin...
burada c sınıflarına köle derken, suriyeli derken, küçük görürken mi itibar artıyor...
kusura bakmasın kimse ama bizi siz delirtiniz. Ben bu foruma girene kadar, buradaki konuşmalara şahit olana kadar bu işi çok seviyordum, ama bu işin asıl kamburu, kötüsü kim biliyor musunuz? uzmanlar, ya da uzmancıklar... Bu devletin suçu bir tarafta yıllarca çalışan yükslemeyen emekçi, sizin deyimle suriyeli... diğer tarafta gir yüksek lisansa al B yi...
Bu masalları başkasına anlatın... Ben aldığım paranın he kruşunu hak ettim. ve kaza olmasını, saha da çalışarak engelledim...
ama o kadar nefret ettim ki, bana dediğiniz sizin zihniyetten, kendi halimde hiç buralara girmeden mutluymuşum... şimdi durumdan daha fazla nefret ve sinir sahibiyim, hiç tanımadığım kişilere...
Siz kimsiniz ki beni diğerlerini küçük görme hakkına sahip oluyorsunuz? Ne hakla...
Lütfen kesme admin!