bir daha söylüyorum, bu tartışma altında A ya B ye laf atan yok...konuşmanın başından beri yok... sürekli bir ders vermeye çalışmalar, yok maaşlar, yok hak hukuk, sanki herkes çok dürüst, herkesin amacı belli...niye burada yazıp yüreğinizi tüketiyorsunuz...ben buraya mücadele için girenlerdenim, ve sizin maaş kavgalarınızı, C sınıfına attığınız lafları dinlemek istemiyorum... Buranın amacı belli arkadaş... aç bir konuşma, konuş bunları, 1 tane c sınıfı gelir bir şey derse ona söyle, burada biz işimizi kurtarmak için çalışıyoruz, sana uyar uymaz, neden gelip sürekli laf atıyorsun...Tamam istediğin oldu, hadi git bul işini, çıkarılanların yerine geç, git al maaş zammını.. bu olsun şu olsunu bırak, mücadele et iş bulmak için, para beğenmeyip, yapmam deyip işsizlik çekiyorsan o da senin sorunun...kim sana 4/5/6 bin verecek, kim alıyor bu kadar paraları...
Türkçe konuşuyoruz, kızıyoruz sitem ediyoruz, o kadar laf söylüyoruz hala aynı, ben ve benim gibiler buraya, c sınıfı süresi uzatılsın diye giriyoruz. bununla ilgili bir çaba göstermeye çalışıyoruz. çıkar mı bencillik mi diyorsun öyleyse evet. Ben işimden olmak istemiyorum, sizin çıkarınız paramız artsın..
hala burada yok maaş artsın kavgası var...ya arkadaş git bir konuşma aç orada konuş bunu, adam 3500 maaşı beğenmiyor işsizim diyor... sen piyasanın halini biliyor musun? mühendislere de o maaş verilmiyor... ne kadar almayı bekliyorsun 5000/6000 bin mi? kim bu kadar maaş alıyor, develet haricinde onlarda polis, hemşire doktor , öğretmen, onlar bile bu maaşı alamıyor...
Ya açık açık söylüyorum, kim ne derse desin, burada deme arkadaş, hala laf anlatmaya çalışıyor, yok uzmanlıkmış yok kazaymış, yok gelecekmiş, bunların yalan olduğunu sizde biliyorsunuz... amacınız iş bulmak,maaş arttırmak, C lerin ortadan kalkması, az dürüst olun, neyin hakkı... o zaman sen de A ların hakkını yiyorsun... A larda tek sınavla A sınıfı uzman olarak diğerlerinin hakkını... hak hukuk mu kalmış...
nedir bu sınıf, uzman deneyimliyse, başarılıysa, aktifse işi alsın, işi de alırsın... 2 kelimeyi bir araya getiremeyenler, kanun hakkında bilgisi olamayanlar... belge kiralayankar, gelmiş deneyimsiz diyor...
Ya bir daha söylüyorum, bu tartışma altında A ya B ye laf atan yok...konuşmanın başından beri yok... Buraya gelip c lere laf atıldığı, konular başka yere çekildiği için bu tartışma var...
Ben tartışmak istemiyorum arkadaş, tartışma da görmek istemiyorum...
BU yazımdan sonra da bana laf atmayın, muhattap olmak istemiyorum... içinde tut... Git aç bir konuşma, orada ne diyorsan de...
Mücadele eden tüm arkadaşlara teşekkürler... elimizden geleni yaptık iş olacağına varır...Ama bulabiliyorsanız başka işte bakın... bu sektör de ne bakanlığı, ne uzmanı, ne işvereni, ne işçisi hepsi işte bu gördüğünüz gibi... yapacak bir şey yok...
Ben daha da girmeyeceğim...