- Meslek
- Uzman Adayı (C)
Rumeli Üni isg tezsiz yüksek lisans eğitimi 30 eylül de bitiyor diye yazmış, Aralıktaki sınava girmek için bitiş süresi uygun mu?
bu duyuruyu okursan daha doğru bilgi olmuş olurÖSYM: "2019 İSG 1. Dönem Sınavı başvuruları 4-11 Nisan 2019 tarihleri arasında yapılacak olup geç başvuru tarihi 18 Nisan 2019 olarak belirlendi."
Kafam karıştı; başvuruya 14 şubat ya da 24 mart yazan arkadaşlar nedir olay?
Bir de kursla başvuru ile direk başvuru nedir? Kursa gitmeden başvuranlar? Kursa katılmak zorunda olanlar?
Rumeli Üni isg tezsiz yüksek lisans eğitimi 30 eylül de bitiyor diye yazmış, Aralıktaki sınava girmek için bitiş süresi uygun mu?
kursa gitmeyeceğim ama ben, yl il direk sınava başvuracağım onda da bir tarih var mıdır?Geçen sene 7 eylül son tarih yazmışlar...
ben kayıt yaptırdım ve kayıt olurken sordum da evet aralık sınavına yetisiyormusRumeli Üni isg tezsiz yüksek lisans eğitimi 30 eylül de bitiyor diye yazmış, Aralıktaki sınava girmek için bitiş süresi uygun mu?
Bence oluyordur, hiçbir yetkisi olmaz ise atamanın bi anlamı kalmaz, eğitim veremeyip imza atamazsa süs niyetine mi yardımcılık yapacak? Şahsi fikrim tabi. Beynim durdu çünkü ne yapacağımı bilmiyorum. Başka kadro da işime devam ediyorum ben ama B olmalı mıyım yoksa isg hayatımı burda noktalamalı mıyım bilmiyorumArkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak. Yardımcı C sınıfı uzmanın imza yetkisi oluyor mu? Yani eğitimler, kurul toplantısı vs. için imza atabiliyor muyuz?
Bilgisi olan var mı:
Hani diyoruz ya C belgesiyle 3 yıl fiili çalışmak gerekiyor diye, burada okudum sanırım bulamadım ama denmiş ki; sigortanın "isg uzmanı" olarak yatıyor olması gerekiyor 2263.04 kodu ile", benim ki diğer görevim olan "laborant olarak başka bir kod" ile yatırılıyor yani yalnızca isg katipte isg uzmanı olarak onaylıyım ve 3 yılı geçtim. Bu yeterli olmaz mı ispat için?
Hocam burada açıkca yazıyor.Bilgisi olan var mı:
Hani diyoruz ya C belgesiyle 3 yıl fiili çalışmak gerekiyor diye, burada okudum sanırım bulamadım ama denmiş ki; sigortanın "isg uzmanı" olarak yatıyor olması gerekiyor 2263.04 kodu ile", benim ki diğer görevim olan "laborant olarak başka bir kod" ile yatırılıyor yani yalnızca isg katipte isg uzmanı olarak onaylıyım ve 3 yılı geçtim. Bu yeterli olmaz mı ispat için?
Bilgisi olan var mı:
bilen varsa bana da söylesin. Yardımcı C'nin sistemde çalışma saati bile gözükmüyor. Bence A nın ayak işlerini yapmak ve A-ile B ye destek adı altında C nin akılları sırasınca mağduriyetini az da olsa azaltıp, C lerin isyanını engellemek.Arkadaşlar merhaba,
Sizlere bir sorum olacak. Yardımcı C sınıfı uzmanın imza yetkisi oluyor mu? Yani eğitimler, kurul toplantısı vs. için imza atabiliyor muyuz?
Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilen İSG kurulu geçerli olmuyor sanırım. Kurul kararlarını resmileştirmek ya da ortadan kaldırmak konusunda ne yapmalıyız arkadaşlar? Yanlış bir adım sonucunda ihtar puanı uygulanabilir.
bilen varsa bana da söylesin. Yardımcı C'nin sistemde çalışma saati bile gözükmüyor. Bence A nın ayak işlerini yapmak ve A-ile B ye destek adı altında C nin akılları sırasınca mağduriyetini az da olsa azaltıp, C lerin isyanını engellemek.
Bu nasıl bir dil? " A'nın ayak işlerini yapmak" ne kadar kaba bir yaklaşım. A, C'yi bakkala mı gönderiyor, özel işini mi yaptırıyor? İyi bir uzman olmak için öncelikle dili düzeyli ve etkili kullanmak gerekir. Sokak ağzıyla sizi kimse ciddiye almaz, insanların saygısını kazanamazsınız, sürekli hak etmediğiniz saygıyı beklersiniz.
yaptırıyor valla kendi işletmesinin risk değerlendirmesini,yıllık çalışma programını ,acil durum eylem planını hatta bilgisayarını bile tasittiriyor.bütün a lar değil tabi ama var bunu yaptıranlar.bunlar olmuyormuş gibi üç maymunu oynamanın anlamı yokBu nasıl bir dil? " A'nın ayak işlerini yapmak" ne kadar kaba bir yaklaşım. A, C'yi bakkala mı gönderiyor, özel işini mi yaptırıyor? İyi bir uzman olmak için öncelikle dili düzeyli ve etkili kullanmak gerekir. Sokak ağzıyla sizi kimse ciddiye almaz, insanların saygısını kazanamazsınız, sürekli hak etmediğiniz saygıyı beklersiniz.
nerede yazı takip ediyorum her yeri ancak bisey göremedimMerhaba Arkadaşlar,
Torba yasada çıkma durumu ile ilgili bir yazı yayınlanmış.Bilginiz var mı?
Aynı durumdayım. Şirket bir osgb den b sınıfı uzman için fiyat etklifi istedi. 3250tl sundular tanıdık firma diye.Herkese merhaba,
Tehlikeli sınıf bir fabrikayız. C sınıfı olduğum için sistemden çıkartıldım. OSBG'den B sınıfı uzman ile çalışılması durumunda yardımcı isg uzmanı olarak (C sınıfı) atamam yapılabiliyor mu? Belgem işler mi?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.