- Meslek
- Uzman (C)
ilk aşamada para 2. planda olmalı,ilk önce bu işi layıkıyla yapabilmek önemli
a turan biz buna üzülenlerdeniz .ben parttime çalışarak hepsinin aldığını alıyorum
5 yıllık isg tecrübem var .a turan sen devamlı benim mesajlarımı yanlış anlıyorsun kardeşim.
2000 -3000 arası rakamlar telaffuz edilirken 5500 gerçekten iyi bir rakam,,,arkadaşlar osgb ile 5500 tl ye anlaştım bugün b 150 saat
2000-3000 gibi rakamlar tamamen uydurma ben bu piyasanın içindeyim osgb de çalışan B sınıfı uzman min. 4500 duydum ben.Kaldı ki o paraya çalışmam B olsam asla.2000-3000 arası C sınıfı uzman alıyor altına çalışan bir tek 1900 lira duydum.burada piyasayı manipüle eden işverenler ve osgb sahipleri çok.min 5 yıl tecrübeli bir mühendis sizce 2000 liraya çalışır mı ?2000 -3000 arası rakamlar telaffuz edilirken 5500 gerçekten iyi bir rakam,,,
hayırlı olsun,,,
Tebrik ederim fiyat iyi bence en azından bu kadar olmalı şehir neresiarkadaşlar osgb ile 5500 tl ye anlaştım bugün b 150 saat
Ben teşekkür ederim istanbul,şantiye tam zamanlı 150 saatTebrik ederim fiyat iyi bence en azından bu kadar olmalı şehir neresi
Belgem B sehir ist.ben belgeme değil yıllarıma tecrubeme isterim ucretişehir ve belge sınıfınız nedir
arkadaşlar osgb ile 5500 tl ye anlaştım bugün b 150 saat
*****kesildi***** Nasılsa, mühendislik diplomanızı ve bu kadar masraf yaparak, emek vererek aldığınız belgeye saygınız yok, ****kesildi****. Aile geçindiriyorum yada sorumluluklarım var bahanesini uyduramazsınız.****kesildi*****". Sizlerin yüzünden inanın meslektende, herşeyden de insan soğuyor. ****kesildi****Arkadaşlar yazılan her yazıya aldanmayın. Uzun süredir yazılarını takip ettiğim bazı üyeler sürekli maaşlar konusunda olumsuz yazılar yazarak piyasayı düşük tutmaya çalışıyor...
o OSGB leri işletenler hızan, aç ve beş parasız kişilerdir. Uzak durun öyle yerlerden, yoksa sizden harçlık bile beklerler. Ben sekiz sene önce öyle bir iş yerine tanık oldum. Adam iş yerinin telefonunu benim üzerimden açtırmak istemişti, benimde o gün son iş günüm olmuştu.Hele ki bazı osgb ler var. Utanmadan ücret veremeyiz ama işi öğrenirsiniz bizimle diye teklif ediyorlar. Yazık...
ayıp bişey yaaa 1000-1500 liraya çalışan adam kul hakkı yiyor.çünkü piyasayı düşürüp kazanmanız gereken parayı size kazandırmıyor.yani hakkınızı yiyip sizin rızkınızı çalıyor bence.ama ben istanbulda inanın ne o parayı teklif edeni duydum nede çalışanı kaldıki osgbler patır patır kapanmaya başladı ucuz uzman bulamıyorlar artık.ve adları çıkacağından korkuyorlar mezarcı ölücü osgb diye.1000 TL paraya veya 1500TL paraya çalışan arkadaşlara diyorum ki: "lise mezunu bir hemşirenin 2500TL yi beğenmediği ortamda utanmadan ezilmeden bu paralara tenezül ediyorsanız, *****kesildi***** Nasılsa, mühendislik diplomanızı ve bu kadar masraf yaparak, emek vererek aldığınız belgeye saygınız yok, ****kesildi****. Aile geçindiriyorum yada sorumluluklarım var bahanesini uyduramazsınız.****kesildi*****". Sizlerin yüzünden inanın meslektende, herşeyden de insan soğuyor. ****kesildi****
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.