- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (B)
o kadar para çok hocam naaptın yetiştirmek üzere stajer falan de 600 e bağlaasgari ücret + yol + yemek bence yeter.
730+ ort 40 + 100 =870 kafi
o kadar para çok hocam naaptın yetiştirmek üzere stajer falan de 600 e bağlaasgari ücret + yol + yemek bence yeter.
730+ ort 40 + 100 =870 kafi
Boş hayalmisyapmayın arkadaşlar.insanları boşa gaza geitrmeyin.işyeri hekimi sayısı az olduğu için oparaları kazanıyor.bizim firmada hekimin -osgb- saati eğitim verdiğinde 100 tl den fazlaya geliyor. işyeri hekimliğikaç yıldır var ve keç tane iş yeri hekimi var.?
Türkiye de şuan 8000 civarı işyeri hekimi var.kaç yıldır iş yeri hekimliği olayı var ülkemizde.belkide 20-30 yıldır.
peki kaç tane uzman var.ben size söyliyeyim.2012-2013 mayıs arasında 14000 yeni iiş güvenliği uzmanı piyasaya girdi.eskidende 9000 tane vardı toplam 23000 tane oldu.peki kaç senede 3-5 senede.son yıllar ağırlıklı olmak üzere.siz imdi neyin dik duruşundan bahsediyorsunuz.1,5 ıldır çalışıyorum ve bu işi iyi yaptığımı düşünüyorum.dik duracam diye belime giren ağrıların haddi hesabı yok.! 3000 e 4000 e hayır dedik.ne oldu.1,5 yıldır o beğenmediğiniz paralara çalışıyoruz.lütfen insanları boşa hayallere daldırtmayın.mağdur olurlar.
Hemşireler 2500 beğenmiyorlar haberiniz olsun.
hemşireler bunu begenmezken.. 1500 e çalışan isg uzmanı oldugu soyleniyor osgb lerde..bu nasıl iş..??
Arkadaşlar benim çalıştığım osgb de asgari ücret+prim çalışan 2 tane c sınıfı ,2000 tl ye çalışan 1 tane a sınıfı var
o arkadaşlar çıldırmış galiba c sınıfı 3000 altı kabul etmemeli.gerçek a sınıfını söylemiyorum bile.Arkadaşlar benim çalıştığım osgb de asgari ücret+prim çalışan 2 tane c sınıfı ,2000 tl ye çalışan 1 tane a sınıfı var
yazık ya neden çalışıyosunuz aç mı kalacaksınız yapmayın arkadaşlar bu riske girmeye deymez benceArkadaşlar benim çalıştığım osgb de asgari ücret+prim çalışan 2 tane c sınıfı ,2000 tl ye çalışan 1 tane a sınıfı var
Arkadaşlar benim çalıştığım osgb de asgari ücret+prim çalışan 2 tane c sınıfı ,2000 tl ye çalışan 1 tane a sınıfı var
şehir ve belge sınıfınız nedirYeni is görüşmesinden geldim 2osgb ile,3000 dedim 2250 dediler 2500 çıktılar,memnun oldum siz duşunun bir dedim çıktım.dik durun nolur
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.