- Meslek
- Uzman (C)
Ankara'da çalıştığım O.S.G.B. İş Güvenliği Uzmanı'na(Deneyimsiz) 2500 TL ücret verdiğini söyledi.
Selcen bey bana mail olarak atarmisiniz buranın adını ben çünkü OSgb leri anlayamıyorumAnkara'da çalıştığım O.S.G.B. İş Güvenliği Uzmanı'na(Deneyimsiz) 2500 TL ücret verdiğini söyledi.
değerli arkadaşlar evini ailesini geçindirmek için bir meslek sahibi olmuş ve çalışmaya yer arayan arkadaşlarımızı yanlış yönlendirmeyin lütfen.4 yıllık mezuniet sonrası kaç para alıorsan kıyaslama yap demiş arkadaşın birisi.benim anladığımşekilde ise doğru söylemiş.
4 yıllık fakülte mezunu kaç para alıyor söylermisiniz, ki 3 aylık sertifikasahibi kaç para alsın?
ben 2002 yılında mezun olduğumda 750 tl verildi.kimyagerim.dedim bir hata var herhalde.farklı bir yakada aynı meslektaşım 1 yıl sonra 900 e işe başladı.geçen bir makine mühendisi ile görüştüm, 1750 tl alıyorum dedi.arladaşım 2 yıllık makine ve 4 yıllık metalurji mühendisi.4 yıldır çalışıyor aldığı maaş 1900.
şuan belli meslek gruplarında daha doğrusu bazı şirketlerin dışında yüksek ücret verenler yok.onlarda boğaziçi odtü gibi markaları istiyor ve çalıştırıyor.
Türkiye min srıadan bir üniversitesinden mezun olmuş normal bir arkadaşımızın aldığı ücret ne olaki 3 aylık sertifikadan çok şey bekliyorsunuz.bekliyorum.lütfen çıkıp "osgb sahibi, osgb den nemalanan arkadaş" diye ithamlarda bulunmayınız.gerçekler bu.
evet belki şuanki 22000 e dayanan uzman arkadaşımız olmasaydı farklı olabilirdi durum.ancak bu sayıda uzman olduğu için şuan siz kabul etmezseniz kabul edecek insan dediğimiz çalışan grubunda arkadaşımız haliyle çok fazla.
o nedenle şuan yeni sertifika sahibi arkadaş 2000 tl bulursa kaçırmasın derim.2500 tl çok iyi olur.3000 hayal.
yeni sertifikasını almış birine 3000 tl veriliyorsa ben bi düşünün ve şartlarını iyi sorgulayın derim, açıkcası.
selametle.
neresi orası uzman lazımsa hemen geleyimAnkara'da çalıştığım O.S.G.B. İş Güvenliği Uzmanı'na(Deneyimsiz) 2500 TL ücret verdiğini söyledi.
Şimdiki işini de yazsaydın ona göre değerlendirirdik...1 inşaat şirketi 1 osgb de çalıştım ikiside 2000 di şimdiki işimde 2500 e başladım. 3000 civarı çalışan arkadaşlarım var.
Şimdiki işini de yazsaydın ona göre değerlendirirdik...
Ankara'da çalıştığım O.S.G.B. İş Güvenliği Uzmanı'na(Deneyimsiz) 2500 TL ücret verdiğini söyledi.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.