şartta problem var,firmanın kendi bünyesinde çalışan kişinin veya patronun sertifika alması işin sadece göstermelik olduğunu anlatıyor, eğer tmgd konusunda devlet ciddiyse buna önlem almalı, işi doğru düzgün yapacak insanlar istihdam edilmeli
Sorumluluğun ciddiyetini kavrayan kişiler bu fiyatları veremez açıkçası. Herhangi bir sorunla karşılaşıldığında bir danışman olarak firmaya "1000 liraya ancak bu kadar olur danışmanlık" denemez çünkü.Arkadaşlar bu iş gayet ciddiye alınması gerekir, teklif verdiğiniz firmalar kar/zarar mantığıyla hareket eder. Satın aldığı mal ya da hizmetin maliyeti ne kadar düşükse daha ilk basamakta kar etmeye oradan başlar. Düzenlenecek raporlarda bizlerin imzası olacak, böyle bir sorumluluğun da ücreti de 300-500, 1000lira olmamalı. İmzanızın bedeli ucuz olmasın Arkadaşlar, sonra üzülürsünüz.
Tamamen katılıyorum ve herkesin buna destek vermesi bizim için iyi olur başkası için değil yaniGünaydın Arkadaşlar ,
Benim düşüncem bu fiyat konusuna artık derneğin bakanlık ile ortak çalışması ile taban fiyat belirlemesidir.
Yapılan işlemler için minumum değerler konmalıdır , aynı gümrük müşavirliğindeki gibi ,
bazı fiyat teklifleri geçti elime, birisi iki yılda bir eğitimler veriyor , bazısı enaz ayda dört defa şirkette bulunacağından bahsediyor , bir başkası ise kişi başına eğitim ücreti istiyor.
Yani kim ne tutturursa bu şekilde olmaz buna derneğin ve bakanlığın bir ortak çalışması ile minumun yapılacak işlemler yaparak fiyat koyup üzerine özel taleplere veya yapılacak ekstra işlemler için fiyatların belirlenmesi gerekiyor.En acı olanıda Aksi durumunda firmalar ne derse TMGD ler onu kabul ediceklerdir.
BENCEDE DOGRU SÖYLÜYOR KARDEŞ.BEN SİTEYE VE DANIŞMANLIK KURSUNA YENİ ÜYE OLDUM.YAZILARIN HEPSİNİ OKUDUM VE İÇ AÇICI GÖRMEDİM.GAZİANTEP TEN YAZIYORUM VE SANAYİ ŞEHRİ OLMAKLA BİRLİKTE BAKALIM KABUL EDECEKLER Mİ?Merhabalar,
Fiyatlandırma konusunda kendi işimizi baltalamamak fikrine katılıyorum su an lpg sorumlu müdürlükte yapıyorum ve 300 lira gibi rakamlara yapılıyor piyasadaki arkadaşlar aylık 50 TL senelik 1000 TL gibi rakamlara yapınca lpg işi de bitmiş durumda fakat tmgd içinde piyasa da söyle bi durum var işveren ceza yerde 1000 TL tmgd ye aylık 2000 verirse diyorki su an yeni çıkan zorunluluk önce biraz yaygınlaşsın en kötü bi kere ceza yiyelim 1000 veririz artık ne zaman yerse onu da sonra anlaşma yaparız.. İşveren de bu mantık varken nasıl 2000 tl gibi rakamlara anlaşma yapacağız
1.000 tl çok iyi anlaşmış. bu son sınavdan sonra 300 e düşer. şimdiye kadar ki tüm sınavlardan samsunda 17 kişi bşarılı oldu. bu son sınavda 30 kişi geçmiş sadece samsunda.Ersan Bey,
Cüz'i fiyat tekliflerini veren firmalar ya da kişiler, olayın ciddiyetinden ve sorumluluğundan ya haberdar değiller ya da kendileri ciddi değil.
Her sektörde olduğu gibi ayaklar altına almaya çalışanlar olacaktır, önemli olan yaptığımız ya da yapacağımız işten ödün vermeden ederi fiyatı vermek. Aman bu işi alayım yolumu bulayım değil. Ciddi sonuçlara sebep olabilecek alan çünkü.
Kolay gelsin
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.