saçmalıyorlar işteburası tamamen osgb sahiplerinin manupile yeri olmuş B sınıfı uzman 1500 TL veren kimmiş merak ettim
aynen ya ben B sınıfıyım ve hem kendi işimi yapıyorum hemde eksra cumartesileri 4 tane ayrı yere bakıyorum yani her cumartesi biryere gidiyorum gittiğim yerlerden 1500 tl kazanıyorum daha ne diyeyim size ve riski az olan yerler arkadaşlar bireysel çalışın. Benim sistemim şu bir osgb yle anlaştım. Müşteriyi buluyorum fiyatını ben konuşuyorum daha sonra osgby getiriyorum onla kısmi süreli anlaşıp igu parasını ben hekimliği o alıyor olaya bu kadar basitsaçmalıyorlar işte
arkadaşlar çok güzel söylüyorsunuz da piyasada 1000tl ye çalışan uzmanlar var maalesefbu işin de suyunun çıkacağı belliydi ama çok erken oldu,Bsınıfı uzmanım 10 yıllık mühendisim,bugün saçma bir osgb firması 3000 verelim diyor,neden işimi bırakıp bir dolu risk alayım..saçma..çok saçma
istanbulda ben görmedim belki anadoluda olabilirarkadaşlar çok güzel söylüyorsunuz da piyasada 1000tl ye çalışan uzmanlar var maalesef
işşi
şunu hiç anlatamadık zaten 1000 tl ye çalışanlar herkesin kazanacağı ve kendi kazanacakları paralara sebep oluyorlar..arkadaşlar çok güzel söylüyorsunuz da piyasada 1000tl ye çalışan uzmanlar var maalesef
işşi
izmirde böyle çalışanlar var.ve bunlar burda forumda şu fiyattan aşağı çalışmayın diyenlerden bazılarıistanbulda ben görmedim belki anadoluda olabilir
Yapar...217 saat çalışma hakkı var.180 saat gitti.kaldı sana 37 saat...37 saat iş güv. uzmanlığı yapabilir.hafta iznini kullanmak şartıyla....(en az bir gün)yapamaz. tam zamanlı çalıştığını belirtmiş zaten.
aynen ya ben B sınıfıyım ve hem kendi işimi yapıyorum hemde eksra cumartesileri 4 tane ayrı yere bakıyorum yani her cumartesi biryere gidiyorum gittiğim yerlerden 1500 tl kazanıyorum daha ne diyeyim size ve riski az olan yerler arkadaşlar bireysel çalışın. Benim sistemim şu bir osgb yle anlaştım. Müşteriyi buluyorum fiyatını ben konuşuyorum daha sonra osgby getiriyorum onla kısmi süreli anlaşıp igu parasını ben hekimliği o alıyor olaya bu kadar basit
50000 lira alan A SINIFI UZMANLAR VAR. devlet şapkadan tavşan çıkarır gibi önüne gelene A-B sertifikası verirse böyle olur ben C sınıfıyım neredeyse ben alıyorum o parayı.tecrübesiz A-B sınıfı uzman sizinde kulağınıza komik gelmiyormu?tecrübeli yada tecrübesiz sonuçta atılacak imzanın bir değeri olmalı sonuçta bir yerlere o imza atılacak okadar risk alınıyor -sorumluluk alınıyor bugun bır arkadasım işe başladı ve ben hala şok tayım A sınıfı uzman ve tecrübesiz diye 3500 tl alıyor !!!
sonuçta imza imzadır haksız mıyım??? tecrübeli olmak yada uyanık olmak yada değerinin farkına varmak... vs. gerekir bence bu kadar da ucuz olmamalı yaaaa (
Arkadaş, kendi fiyatını kendin beliryeceksin... Sosyal medyadan insan ne kadara çalışıyım diye sorar mı? Üstelik Elektrik elektronik mühendisisin iyi düşün...merhaba arkadaşlar bir firmadan iş teklifi aldım. henüz C sınıfı sertifikamı almadım kendileri de biliyor. sınavı geçtiğime inanıyorum 86 civarı bir puan yaptım. Firma ankarada. kendilerinin osgb olmadıgını fakat istanbul izmir ısparta eskişehir de tehlikeli ve az tehlikeli yerler ile çalıştıklarından bahsetti. aktif araç kullanabildiğimi sordu evet dedim. 1 ayın 10-13 günü sürekli buraları ziyaret etmem gerektiğinden bahsetti.yeni mezun elektrik elektronik mühendisiyim. askerliğimi tamamladım. Sizce bu işin hakkı nedir? ne kadar ücret beklemeliyim? teşekkürler
kariyer.net ilanları hep fakedir söyliyimArkadaşlar, az önce kariyerden 4-5 ilana başvuru yaptım. Her birine başvuru sayısı 2500-3000 arasıydı. Yorumsuz (
Katılıyorum.1500 tl ye çalışan B ve A SINIFI uzmanları bana gösterin onların gözlerinden öpeceğim. Lidyalılar parayı bulmasalarmış 2 kilo hıyar 1 kilo patlıcana mı çalışacaklar mış ?
Bunların hepsi inanın OSGB lerin uydurmaları. Piyasayı düşürmek için herşeyi yapıyorlar
3000 TL ye OSGB ile sözleşme yapan uzman var...bu işin de suyunun çıkacağı belliydi ama çok erken oldu,Bsınıfı uzmanım 10 yıllık mühendisim,bugün saçma bir osgb firması 3000 verelim diyor,neden işimi bırakıp bir dolu risk alayım..saçma..çok saçma
tecrübeli yada tecrübesiz sonuçta atılacak imzanın bir değeri olmalı sonuçta bir yerlere o imza atılacak okadar risk alınıyor -sorumluluk alınıyor bugun bır arkadasım işe başladı ve ben hala şok tayım A sınıfı uzman ve tecrübesiz diye 3500 tl alıyor !!!
sonuçta imza imzadır haksız mıyım??? tecrübeli olmak yada uyanık olmak yada değerinin farkına varmak... vs. gerekir bence bu kadar da ucuz olmamalı yaaaa (
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.