yaparsınBen bi yerde tam zamanli calisiyorum.kendim isg uzmanligini yapabilir miyim baska bir yeri baglayip
yaparsınBen bi yerde tam zamanli calisiyorum.kendim isg uzmanligini yapabilir miyim baska bir yeri baglayip
En az 2000 tl ile başlarsın , tecrübene göre ve kendini geliştirmene göre arttırılması gerekir diye düşünüyorum.bu gun yaptigim is gorusmesinde "1500 tl + yemek !!!" teklif ettiler, sebep olarak tecrubesiz olmammis.
yapamaz. tam zamanlı çalıştığını belirtmiş zaten.yaparsın
cumartesi günü de çalışıyor musunuz?ben osgb de çalışıyorum,1700 maaş alıyorum.bence ilk işte çokda önemli değil aldığınız ücret,yavaş yavaş artacaktır.
Çalışma şartlarına bağlı birazda.cumartesi günü de çalışıyor musunuz?
osgler doğal olarak 1000 tl artı ssk veriyor daha fazlası hemen hemen hayalcilik oluyor malesef b veya a sınıfı uzman 1500 tl ye çalışıyor
yok abartmış bu arkadaşta yok öyle bi dünya sanal alemde herşeyi dikkate alma vahit kardeşbak şimdi B ve A sınıfı igu arkadaşlardan gelecek tepkilere.. yapma 1500 tl nedir ya
aynen öyle güzel kardeşim söylüyorum suçlu oluyorumosgler doğal olarak 1000 tl artı ssk veriyor daha fazlası hemen hemen hayalcilik oluyor malesef b veya a sınıfı uzman 1500 tl ye çalışıyor
wolcanos kardeş hadi artık itiraf et ben osgb sahibiyim dede dediklerini kale almayalım artık. Yani seni bu forumda yazdıklarını bazen görüyorum ve osgb misin isg uzmanı çalışan mısın anlayamıyorum. Yok her şeyi eleştiren bir adamım diyosan o başka. İllaki yazdıklarımızın bi dayanağı olsun şimdi sana soruyorum o 1500 tl alan b ve a gurubu çalıştıran osgb kim hemen arayacağım.aynen öyle güzel kardeşim söylüyorum suçlu oluyorum
yok abartmış bu arkadaşta yok öyle bi dünya sanal alemde herşeyi dikkate alma vahit kardeş
Aldığımız ücret bilgimizi, kalitemizi , uzmanlığımıza verdiğimiz değeri gösterir arkadaşlar. Yapmayın 1000-1500 tl olarak OSGB lerin sömürü sistemine ayak uydurmayınız.2 üniversite bir yuksek lisansım var ki bu konuda tek değilim. Hepimiz bunca emeği 1000 -1500 tl ye çalışmak için mi harcadık. !!!! Kabul edenler ya da etmeyi düşünenler lütfen tekrar düşünün , ve lütfen piyasanın değerini düşürmeyin ....
KOMİK Bunlara inanan varsa onlarda komik.osgler doğal olarak 1000 tl artı ssk veriyor daha fazlası hemen hemen hayalcilik oluyor malesef b veya a sınıfı uzman 1500 tl ye çalışıyor
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.