Herşeyi çok güzel dile getirmişsinizde, 3000 TL maaş vardıda biz mi istemedik?? Sınavdan sonra 3 aydır istanbuldaydım, C sınıfı tecrübesiz bir isg uzmanı için ben size piyasayı söyleyeyim, orada piyasa max 1750 TL... Yaklaşık 1 aydırda izmirdeyim, buradaki fiyatlarda max 1500 TL.. (osgblerde tabi) Ha kendine güvenirsin bireysel anlaşırsın (ki sana güveneceklermi iş tecrüben yokken o muamma) o zaman bunun bi sınırı yok 5000 TL al o senin hakkındır helal olsun derim.. Fakat bu işi öğrenmek istiyorsak bi osgb ile başlamanın ne kadar gerekli olduğunun hepimiz bilincindeyiz, nitekim kurslarda aldığımız eğitim belli, hava civa.. Şimdi ya bi kenarda oturursun 2000-2500 TL iş bulucam diye ki bunada saygım sonsuz herkesin nasibi kısmeti farklıdır, yada vakit kaybetmeyeyim üçbeş demeden bi işin ucundan tutayım ve işi öğreneyim dersin başlarsın.. Herkesin kararı kendine.. Bende ilk sınavı kazandığım zamanlar böyle diyordum, piyasayı düşürmeyelim kabul etmeyelim diyordum fakat bunu tuzu kurular yapabiliyor, ben vakit kaybettikçe hayatımda olmadığı kadar borçlandım.. Herkesin kendi kararı...