- Medeni hal
- Belirtilmedi
- Meslek
- Uzman (A)
B'ler A'ya (çok tehlikeli) 1.1.2018'e kadar, C'ler B'ye (tehlikeli) 1.1.2017'ye kadar.2018 degil mi?
B'ler A'ya (çok tehlikeli) 1.1.2018'e kadar, C'ler B'ye (tehlikeli) 1.1.2017'ye kadar.2018 degil mi?
2018'e kadar b ler a ya bakacak sanırsam. Bizim hastaneye sağlık bakanlığından denetçiler geldi adamlar bu yapılanlar kabul değil burada a sınıfının olması gerekiyor dediler. hiç bir şeyi kabul etmediler. çok bomba olacak temmuzda 3 tane isg sertifikası olan var 13 hastane var bir ilde bakalım ne olacak
dava açarsanız isg katipe giriş tarihinden itibaren faiziyle paranızı alırsınızsağlık bakanlığı ;
İsg uzmanlarına ödenecek ücretler konusunda;
isg uzmanlığı ikinci bir yazıya 1 temmuza kadar herhangi bir ücret ödenmemesi ve yapacak olanlarında gönüllülük esasina göre yapmaları gerekmektedir.
İşyeri hekimliği yapan kurum tabiplerine yapılan ücret ödemeleri
GEÇİCİ MADDE 6 – (1) Kamu kurum ve kuruluşları ile mahalli idarelerde gerçekleştirilmiş olan işyeri hekimliği ücreti ödemeleri nedeniyle kamu görevlileri hakkında idari veya mali yargılama ve takibat yapılamaz, başlatılanlar işlemden kaldırılır, bu ödemeler geriye tahsil ve tazmin konusu edilemez.
bizde neden böyle birşey yok anlayamıyorum neden bu ayrımcılık.
Selim bey, .. "gerçekleştirilmiş olan işyeri hekimliği ücreti ödemeleri nedeniyle kamu görevlileri hakkında idari veya mali yargılama ve takibat yapılamaz, başlatılanlar işlemden kaldırılır" .. ifadesini biraz açayım; 2012 den önce, yani İSG Kanunu yürürlüğe girmeden önce kamuda çalışan ve işyeri hekimliği de yapan hekimler vardı. Mevzuattaki boşluktan dolayı haklarında davalar açıldı, mahkum edilip ceza görenler oldu, yapmış oldukları hizmet karşılığında aldıkları ücretler geri istendi ve bir kaos oluştu. Karşı davalar açılınca yasal boşluk fark edildi. Buradaki geçici 6. madde işte o yasal boşluğu doldurmak için eklenmiş olmalı sanıyorum. Yerinde bir madde yani.
Sizin kurum neresi. Bizde hala tık yoknerden başlayacaz arkadaşlar bizim kurum işleri başlatacakta
Kardeş temmuzun 1 ini bekle.Arkadaşlar 30 nişanda c sınıfı İsg uzmaniligi sertifikası almaya hak kazandım cezaevinde memur olarak çalışmaktayım. İşyerinde görevlendirme alman için nasıl bir başvuruda bulunmam gerek bu konuda bilgisi olan var yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar
Merhaba hocam bnde gthb de muhendis olarak calisiyorum il mudurlugu mu sizden isg uzmani istedi ben vandayim bizden istenmedide yardimci olursaniz sevinirim tesekkurlerGthb de Mühendis olarak çalışıyorum.. Bizdende istendi geçen hafta.. Bilgileri gönderdik bakalım ne çıkacak..
Tugba hanim gthb den yazi geldi mi siz isg uzmani olarak calisiyor musunuz basladiniz mitarım bakanlığı
yapamaz, şube müdürlüğünden istifa etmesi gerekirdi...Evet yapabilir bizim sube muduru ilce kordinatoru oldu iki isi ayni anda yapiyor temmuzda kadrolasma olabilir diyordu
hem işveren vekili pozisyonunda olacak hem de igu görevini yapacak.. aldığı ücretler kendisinden rücu edilir..Etmedi ama.....nasil oluyorsa artik
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.