- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- DSP
merhabalar, emsal karar sadece ilgili kişiyi bağlar arkadaşlar.Bu karar yayınlansa bile dğer arkadaşların bir işine yaramaz.
acaba ucret olarak ne kadar aliyorsunuz merak ettim mebde cok dusuk35 kişilik bir kamu kurumunda çalışıyorum çok komik bir rakam var 6 saat zorunlu görevlendirme, birim amirim bunu 20 saat yapıp , 20 saat üzerinden ödeme yapmasında bir sakınca varmı mevzuat ve kanuni sorumluluk açısından
2400 tl maaşım işkuracaba ucret olarak ne kadar aliyorsunuz merak ettim mebde cok dusuk
sorun yok. eğitim süresi en az 10 veya en az 20 dakika diyor.. sizler eğitim sürelerini arttırabilir ve sözleşmenizi ona göre yaparsınız..35 kişilik bir kamu kurumunda çalışıyorum çok komik bir rakam var 6 saat zorunlu görevlendirme, birim amirim bunu 20 saat yapıp , 20 saat üzerinden ödeme yapmasında bir sakınca varmı mevzuat ve kanuni sorumluluk açısından
belediyelerde kadro ünvanı "iş güvenliği uzmanı" olarak çalışan var mı ? düz memurluktan uzmanlık kadtosuna nasıl geçeş yapılacak?
teşekkürler..benim kadrom VHKİ.ği, mühendislik kadrosu açmadılar... belediyelerde isg uzmanı olarak çalışmanın avantaşı ve dezavantaşı nelerdir.? VHKİ kadrosundan uzman kadrosuna geçiş olur mu?Belediye kanununda iş güvenliği uzmanı diye bir kadro yok. Dolayısıyla kadronuz neyse o. Uzman diye bir kadro var ama o idari personel olduğundan olmuyor. Teknik kadroda en güzeli mühendis kadrosunda oluyorsunuz. Ben 2012 den itibaren isg uzmanı olarak atama yoluyla çalışıyorum ilk iki yıl insan kaynakları personeli olarak ve igu olarak çalıştım. ama son iki senedir tek işim bu herhangi bir ilave ücret de almadım.
H.Ece SÜRMEN
İş Güvenliği Uzmanı
konuyu tekrardan gündeme alalım arkadaşlar. Çalışmalar nasıl gidiyor. Ücret kalemi açıldı diyor maliye. istenirse ücret ödenebilir diye dün il bazlı toplantı yapıldı ve görüşmeye bizzat katıldım
01.1.5.02 kodlu " iş sağlığı güvenliği hizmetleri ücretleri" ödeme kaleminden ödeme yapabilirler..Bu konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşsın. Hepimiz için önemli çünkü
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.