- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
Kesinlikle katılıyorum. Ben de kamu da (Sağlık Bakanlığı)çalışıyorum ve İGU yapmıyorum. Ücretle bile bu riskleri almak çok zor.Ayrıca zaten adam yerine koyan yok. Birde ücretsiz yapmanın ne gereği var. Zaten devlet memurusun arkadaş. Maaşını alıyorsun. Çok hevesli olan varsa istifa edip özelde yapar. Başkalarının da yolunu açar. Böyle giderse ücret falan ödenmez.Hazır ödensin diyen kanun maddesini değiştirecekler.bedava analarını çalıştırsınlar..işte hep anlattığım buydu..iş güvenliği uzmanları herşeye lapin balığı gibi atladıkları için bu hale geldik..buyrun düzeltelim şimdi..ama nafile..kamuda bir sürü isg uzmanı tanıdım( uzman benzeri desek daha doğru olur) yapalım olsun öğreniriz..işte parayı sonra alırız..itibarımızı yerle bir ettiler..yazıklar olsun..heryerde olduğu gibi buradada karekterli duruş sergileyemedik..hayırlı işler
Lütfen kamuda olan arkadaşlar bu kadar mütavazi olmayın. Bu sertifikalar kolay alınmadı. Maddi ve manevi olarak çaba sarfettik. Şimdi fedakarlık sırası başkalarında.