Yoruma gerek yok ,yasal bir engel de yok,maliye kodları belirtmiş ,bu kodlardan ödeme yapılacak.Değerli Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanlığı İSG Ödemelerinde İlk Adım Attı.......
Insallah guzel haberler gelir. Saglik bakanliginda henuz b ir hareket yok.Birlik olursak hersey hallolur
Ben istanbulda gorevliyim.para konusunda gelisme yok,hastaneler isgb kurmaya başladı..görevlendirmeler yapılıyor.selamlar..
Okulda görevlendirilmek için mi başvuru yaptınız. Yoksa milli eğitim müdürlüğünde mimilli eğitimde norm fazlası olduğum için iG uzmanı olmak için dilekçe verdim .ancak tam zamanlı ile kısmı zamanlı arasındaki fark nedir arkadaşlar. tam zamanlı lar sadece maaş karşılığı mı yapıyor bu işi . ek dersten yararlanamıyor mu ?
hastaneler isgb kurmaya başladı..görevlendirmeler yapılıyor.selamlar..
Sevgili dostlar kamuda çalışıp para alabileceğini sananlar biraz abartılı düşünüyor. Yönetmelik bi şey yayınlandı o yazdığınız o da faso fiso yok memur katsayısının 200 gösterge falan falan...ücret yok. Sanki yangından mal kaçırıyormuş gibi herkes işe atlarsa kamuda özellikle meb bedava eleman çok bulur...tebrikler.. devam edin igu olmak için boşverin para pulu görev aşkıyla devam edin..SONUÇ; MESLEKİ İTİBARSIZLIK..Düşünün parası olmayan veya az olan işin ve o işi yapanların itibarı olurmu...(7) Kamu kurum ve kuruluşlarında ilgili mevzuata göre çalıştırılan işyeri hekimi veya iş güvenliği uzmanı olma niteliğini haiz personel, gerekli belgeye sahip olmaları şartıyla asli görevlerinin yanında, belirlenen çalışma süresine riayet ederek çalışmakta oldukları kurumda veya ilgili personelin muvafakati ve üst yöneticinin onayı ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görevlendirilebilir. Bu şekilde görevlendirilecek personele, görev yaptığı her saat için (200) gösterge rakamının memur aylık katsayısı ile çarpımı tutarında ilave ödeme, hizmet alan kurum tarafından yapılır. Bu ödemeden damga vergisi hariç herhangi bir kesinti yapılmaz. Bu durumdaki görevlendirmeye ilişkin ilave ödemelerde, günlük mesai saatlerine bağlı kalmak kaydıyla, aylık toplam seksen saatten fazla olan görevlendirmeler dikkate alınmaz.
herkes davayla uğraşacak yani..güzel risk al iş yap..davayla paranı al...buda değişik strateji
11.09.2013 tarihinde C sınıfı İGU olarak Amasya Halk Sağlığı Müdürlüğü ile sözleşme yaptım ve 16.01.2014'de ödeme yapılması için kuruma dilekçe verdim. 60 iş günü içerisinde dilekçeme cevap verilmemesi nedeniyle 16.03.2014 tarihinde dava açtım ve dava 11 ay sürdü. dava süresince ve dava açılış tarihinden 120 gün geriye dönük olarak toplam 19.638 TL birikmiş ücret aldım ve davadan sonra görev yaptığım 4 ay süresince aylık net 1.259 TL ödeme aldım. davayı kazandıktan sonra sözleşme iptali gibi bir durum söz konusu olmadı. 16.06.2015 tarihinde kendi isteğimle Tokat Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne geçiş yaptım. Saygılarımla...
Sayın Mehmet Emin bey ben de kuruma dilekçe verdim.60 günlük süre geçti ve dava açacağım.Mümkünse bana da davanın gerekçeli karar metnini atabilir misiniz.11.09.2013 tarihinde C sınıfı İGU olarak Amasya Halk Sağlığı Müdürlüğü ile sözleşme yaptım ve 16.01.2014'de ödeme yapılması için kuruma dilekçe verdim. 60 iş günü içerisinde dilekçeme cevap verilmemesi nedeniyle 16.03.2014 tarihinde dava açtım ve dava 11 ay sürdü. dava süresince ve dava açılış tarihinden 120 gün geriye dönük olarak toplam 19.638 TL birikmiş ücret aldım ve davadan sonra görev yaptığım 4 ay süresince aylık net 1.259 TL ödeme aldım. davayı kazandıktan sonra sözleşme iptali gibi bir durum söz konusu olmadı. 16.06.2015 tarihinde kendi isteğimle Tokat Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne geçiş yaptım. Saygılarımla...
Mehmet Bey ile irtibata geçtim, gerekçeli karari kesinlikle paylaşmıyorlar, avukat kardeşine yönlendiriyor, kardeşi de siz dava açın ben avukatiniz olayım diyor.Sayın Mehmet Emin bey ben de kuruma dilekçe verdim.60 günlük süre geçti ve dava açacağım.Mümkünse bana da davanın gerekçeli karar metnini atabilir misiniz.
Arkadaşlar, bu konuda naçizane sizlerle paylaşmak istediğim bir husus var, idari dava açarak davasını kazanan arkadaş size gerekçeli kararını gönderse bile bu sizin için hiçbirşey ifade etmez çünkü idari davalar sadece o kişiyi bağlar, bu kararlar ne olursa olsun 3. kişiler için hak doğurmaz.Yani bu tür davalar için emsal karar gösterme diye birşey yoktur.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.