200 bile çok derler yakında ben çok bi paradan ümitli değilim. beş para vermeden yapın işte derler(Şuan diyolar zaten de...)1200 tl memura ek para olayinin 200 TL olma ihtimali varmis. Ama bu bir duyumm inşallah bu girilen riskin karsiligini alabiliriz...
merhabalar, kamuda kit olan genel müdürlükte TCDD ye bağlı igu görevlendirildim ve 01.01.2014 ten bu yana ücret konusunda bi gelişme olmadı. Geçen TCDD çalışan igu arkadaşım çeşitli kurumlardan şikayet ve bilgilendirme isteeği yazılarına maliye ve hazineden 02 şubat itibari ile kurumlardaki igu lara ödemenin olurunu verdiler ve alıcaz bilgisini iletti. yazı yeni çıkmış ve kurumlara ulaşacaktır. kazasız günler dilerim..Merhaba arkadaşlar. Ben kamuda EÜAŞ'ın bir işletmesinde İş Güvenliği Uzmanı olarak aktif bir şekilde çalışmaktayım. Fakat kanunda belirtilen ödemeden henüz faydalanamıyorum. Faydalanan arkadaşım varsa bunu nasıl hallettiğini anlatabilir mi acaba?
merhaba, bende kamuda kit olan genel müd. isg-katipten 01.01.2014 itibari ile görevlendirildim. ücret konusunda bir gelişme yoktu. 2-3 gün önce TCDD de igu görevlendirmesi olan arkadaşımdan maliye ve hazinenin şikayet ve bilgilendirme isteklerine karşı kurumlarda 02 şubattan itibarn ödenebilir yazısının bulunduğunu ve yazıyıda gönderebileceğini bildirdi.. Elime geçince inş. paylaşacağım. iyi günler dilerim.Arkadaşım bende kamuda 4857 ye tabi 220 kişi ile İSG -KATİP üzerinden 8 aydır sözleşmeliyim. Ücret konusunu Maliye ve Sayıştaya yazdım görüş bekliyorum. Kurum amirinin oluru ile alan kurumlar var. Sizinki hangi kurum ve maliye veya sayıştayın görüşü varmı. Ödemeye ait evrakların ve görüş yazılartınız var ise bizede yol göstermesi açısından taratıp mail atarsanız makbule geçer. Selamlar. ***KESİLDİ***
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yasam/130437.aspxKamuda çalışan arkadaşlara bir sorum olacak. Bana bugüne kadar kamu sektöründe yaşanmış bir kaza dan sonra ceza almış kamu çalışanı örneği verebilirlermi acaba?
Yazıyı bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz.merhabalar, kamuda kit olan genel müdürlükte TCDD ye bağlı igu görevlendirildim ve 01.01.2014 ten bu yana ücret konusunda bi gelişme olmadı. Geçen TCDD çalışan igu arkadaşım çeşitli kurumlardan şikayet ve bilgilendirme isteeği yazılarına maliye ve hazineden 02 şubat itibari ile kurumlardaki igu lara ödemenin olurunu verdiler ve alıcaz bilgisini iletti. yazı yeni çıkmış ve kurumlara ulaşacaktır. kazasız günler dilerim..
bunu niye yazdıgımı da yazayımda açık olsun
kamuda isg birimi kurmak için tsm 'den fiyat teklifi aldım. rakam gelince kaynagını araştırdım ve karşıma bu yonerge çıktı sizinle paylaşayım dedim.
peki kamu kurumları bu rakamı nereden ödüyorlar hangi kalemden?
aynı kalemden igu bedelini de öderler?
bu iş niye sorun oldu anlamadım.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.