- Meslek
- Uzman (C)
banka operasyon merkezleriyle ilgili iç yönetmenlik konusunda yardımcı oplabilecek arkadaş var mı?
KATILIYORUM
Merhabalar. Kamuda çalışıyorum. Bugün ufak çapta bir iş kazası meydana geldi. Ben bunun bildirimini yapmak istiyorum ancak sgk nın sitesinde kamu için bildirim bulunmuyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Nasıl bir yol izlemeliyim?
ekteki formu doldurup üç iş günü içerisinde SGK il müdürlüğüne Resmi Yazı ile bildirmeniz gerekmektedir.Merhabalar. Kamuda çalışıyorum. Bugün ufak çapta bir iş kazası meydana geldi. Ben bunun bildirimini yapmak istiyorum ancak sgk nın sitesinde kamu için bildirim bulunmuyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Bu bildirim memur veya işçi statüsündeki her iki çalışan grubu için de geçerli mi?ekteki formu doldurup üç iş günü içerisinde SGK il müdürlüğüne Resmi Yazı ile bildirmeniz gerekmektedir.
KATILIYORUMBu konuda ne dersiniz arkadaşlar
evet..Bu bildirim memur veya işçi statüsündeki her iki çalışan grubu için de geçerli mi?
arkadaşlar kamuda görevliyim , isg kurulu kurma için hazırlıklara başlandı. Kurumumuzda hem 657 hemde ssk'ya bağlı çalışanlar var. şimdi kısmi zamanlı olarak kurumda görevlendirilebiliyormuyum bu durumda açık kapı varmı?
Okumanızı tavsiye ederim aradığnız bilgi burada...Arkadaşlar işin işleyiş boyutunda yardımcı olabilir misiniz? Ben kurumumda bu işe yeni başladım. Birimi kuruyorum. İş yerimde benzin istasyonu,bakım onarım ve kazanlar bulunuyor. Çok tehlikeli sınıfa gireceğiz. İşçi sözleşmeli personel 20 civarıdır. Taşeron firma kolayını bulup osgb den halletmiş. Fakat bizim bu işi öğrenmemiz ve uygulamamız gerekiyor. İlk nereden başlamalıyım? Ve süreci nasıl ilerletmeliyim bilgi verirseniz sevinirim. Çok acil-Acil -rutin olarak sıralayarak. Şimdiden teşekkür ediyorum..
200tl ? açıklayabilirmisiniz anlamadımErcan bey teşekkür ederim iyi oldu. Şimdi herkes kaba hatlarıyla biliyor fakat iş başa düşünce nereden başlayacağı konusunda tedirgin oluyor. Bir duyuma göre de muhtemelen 2016 da zorunlu olduğunda 200 tl verilecekmiş ekstra olarak risk>fayda oluyor..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.