- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
Döner Sermaye bütçesinden alabiliriz...
sanırım bunlaMelek hanım o halde sizinle ortak bilgi paylaşımı yapacağımız bir çok konu olacak...
Hatay... bu arada sizin sınıf hangisi idi...ve siz hangi birlikte görevlisiniz?
hastanede iseniz işiniz zor ama TSMye görevlendirme yaparsanız isg-katipten işlem yapma şansın var
Ercan bey sözleşme için şansımızı deneyelim, hangimiz imzalayabilirsek artık diğerine emsal olurDöner Sermaye bütçesinden alabiliriz...
Ercan Bey sanırım C sınıfı uzmansınız. önceki mesajlarınızı inceledim o kanıya vardım. yanlışım varsa düzeltin lütfen. Çalışanların iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri ile ilgili yönetmeliğin 13. maddesinin 1. fıkrasında bu eğitimleri ya işyerinde görevli olan iş güvenliği uzmanları ile işyeri hekimleri ya da b bendine göre dışarıdan hizmet alımı yolu ile verilebilir. yani a bendine göre bu eğitimi verebilmeniz için ya A sınıfı uzman olup hastane ile sözleşme yapacaksınız ya da A sınıfı bir uzmanın altında sözleşme yapıp bu eğitimleri verebilirsiniz. benzer sorun pek çok arkadaşın başında var. risk değerlendirmesi yapabilirsiniz bu konuda bir sakınca yok ama sorumluluğunuzu da unutmayınız. çalışmalarınızda başarılar diliyorum.
Hatay... bu arada sizin sınıf hangisi idi...ve siz hangi birlikte görevlisiniz?
hastanede iseniz işiniz zor ama TSMye görevlendirme yaparsanız isg-katipten işlem yapma şansın var
bence de.... sertifikamı bekliyorum 6 ekimden sonra gelir gelmez o da görsel bir ilgi oluşturması bakımından ekte sunup genel sekreter ile sözleşme imzalayabiliriz.zaten 2 aydır tüm sağlık tesislerinin İSG hizmetleri ile ilgili koordinasyonunu Genel Sekreterimiz adına yapmaktayım...En azından mevzuat bazlı çalışmalara yön verebiliyor ve bu konuda Sn.Genel Sekreterimize danışmanlık yapıyorum...Ercan bey sözleşme için şansımızı deneyelim, hangimiz imzalayabilirsek artık diğerine emsal olur![]()
siz hangi birlikte görevlisiniz Adem bey?bende kamu birliğindeyim nasıl sözleşme imzalıyabilirim çünkü çsgb görüştüğüm yetkili siz sözleşmeyi isg katip ten sözleşme imzalayamazsınız dedi sözleşme formunu imzaladıktan sonra posta yoluyla genel müdürlüğümüze göndereceksiniz dedi birde siz emekli sandığına bağlı olduğunuz için taşeron firmanın risk değerlendirmesini dahil hiçbirşey yapamazsınız çünkü onlar sgk bağlı dedi yanlışmı bilgilendirme yaptı acaba siz doğru bilgi verirmisiniz
bende kamu birliğindeyim nasıl sözleşme imzalıyabilirim çünkü buraya isg uzmanı olmak için getirdiler bende c sınıfı sertifikamı çalıştırmak istiyorum açıkcası birde çsgb görüştüğüm yetkili siz sözleşmeyi isg katip ten sözleşme imzalayamazsınız dedi sözleşme formunu imzaladıktan sonra posta yoluyla genel müdürlüğümüze göndereceksiniz dedi birde siz emekli sandığına bağlı olduğunuz için taşeron firmanın risk değerlendirmesini dahil hiçbirşey yapamazsınız dedi yanlışmı bilgilendirme yaptı acaba siz doğru bilgi verirmisiniz
Biz TSM'lere başladık. İstanbuldayım tabii çok büyük bir şehir o yüzden uzun sürüyor. Bir yandanda eğitim devam ediyor.müdürlüğünkini yaptım sadece. TSM'lere yeni yeni başlayacağım. şu an yana döne eğitim sunumlarını hazırlamaya çalışıyorum. bitmek üzere
risk değerlendirmesini tek başınıza yapmıyorsunuzdur umarım yoksa işiniz uzun..ben her hastanede deki İSG kurullarına önce bilgilendirme eğitimi yapıyor ve onların risk değerlendirme işine bizatihi bir ekip kurarak dahil olmalarını teşvik ediyorum...sizin ekip sağlam herhalde şu an tekim bu işleri hazırlarken. o yüzden biraz yavaş ilerliyoruz.
Ercan bey hastane eğitimlerini nasıl organize ettiniz, biz bu konuya çözüm bulamadıkrisk değerlendirmesini tek başınıza yapmıyorsunuzdur umarım yoksa işiniz uzun..ben her hastanede deki İSG kurullarına önce bilgilendirme eğitimi yapıyor ve onların risk değerlendirme işine bizatihi bir ekip kurarak dahil olmalarını teşvik ediyorum...
Benim sıkıntım bambaşka, 7.000 personel ve 11 hastane ve kim yapacak eğitimleri ?eğitimler konusunda kafam karmakarışık nasıl planlayacağım organizeyi nasıl yapacağım bilmiyorum. 3 sunum kaldı tıkandım kaldım. işler de yoğun zaten pek fazla zamanım olmuyor haftasonları akşamları evde hazırlıyorum genelde sunumları. Ercan Bey bir destek alacağız artık sizden
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.