bu konuda çok başarısızımhiç problem değil benim için siz nasıl uygun görürseniz grubu kim oluşturuyor![]()
![Üzgün :( :(](/smilies/msn_sad.png)
bu konuda çok başarısızımhiç problem değil benim için siz nasıl uygun görürseniz grubu kim oluşturuyor![]()
siz kurun ben ondan sonra her konuda destek sağlarımiş başa düştü o zaman diğer arkadaşlar da görünürde yok. ben size mail olarak yollayacağım. grup bilgilerini ok?
Daha bugün 2 tane tesisin(1 ADSM 1 Hastane) İSG Kurullarını toplayıp onlara mevzuat ve İSG kurullarının çalışma prensipleri ile ilgili bilgilendirme yaptım.Ayrıca kurullarından iş sağlığı ve iş güvenliği iç yönetmeliklerini yine kurulları aracılığı ile yayınlatıp onaylatarak tüm çalışanlara tebliği hususunda uyarılarda bulundum.Size katılıyorum M.Emin bey, sağlıkçılar olarak bilgi paylaşalım her konuda yoksa mağduriyet yaşayabiliriz. Organize olmakta fayda var.
Mehmet Emin Bey! mailim :[email protected] Hatay KHB mutlaka görüşelim...dediğiniz gibi sağlık sektöründeki İSG uzmanları mutlak haberleşmeliyiz...bu arada sizlere eğitim materyalleri ve ilgili mevzuat ile düzenlenecek tüm yasal prosedürler konusunda yardımcı olabilirim...Benim Genel Sekreterlikte görevlendirme onayım var bunu birde İSG Katiple yapmam kaldı...Bu arada Gamze hnm,Melek hnm sizinlede aktif paylaşımda bulunmamız lazım..Kamu Hastaneleri Birliği, İl Sağlık Müdürlükleri ve Halk Sağlığı Müdürlükleri'nde çalışan arkadaşlar benimle irtibat kurarlarsa sevinirim
Melek hnm bizimde birliğe bağlı 14 sağlık tesisi ve 8000 çalışanımız var...size tavsiyem taşeronlara bir yazı gönderin İSG eğitimlerini onlar bir şekilde kendi işçilerine verdirsinler yoksa altından kalkamazsınız siz sadece 4/C liler ile memurlara(Dr.,Hemşire ve diğer tüm sağlık personelleri)ne İSG eğitimlerini planlayın ve toplu bir şekilde 1 ay'a yayarak verin...Benim sıkıntım bambaşka, 7.000 personel ve 11 hastane ve kim yapacak eğitimleri ?
Günaydın Ercan beyMelek hnm bizimde birliğe bağlı 14 sağlık tesisi ve 8000 çalışanımız var...size tavsiyem taşeronlara bir yazı gönderin İSG eğitimlerini onlar bir şekilde kendi işçilerine verdirsinler yoksa altından kalkamazsınız siz sadece 4/C liler ile memurlara(Dr.,Hemşire ve diğer tüm sağlık personelleri)ne İSG eğitimlerini planlayın ve toplu bir şekilde 1 ay'a yayarak verin...
diyelim ki sözleşmeniz imzalandı..o zaman ne yapacaksınız?ben size söyleyeyim ne olacağını.. en üst amiriniz diyecek ki ;bu eğitimleri hadi bakalım yanına birde işyeri hekimi al sen ver diyecektir.Günaydın Ercan beytaşeronlar zaten kendileri verecek, kadrolular ise sözleşmem yapılmadan ve sadece memur maaşı alırken 100.000 liralık eğitimi vermeye hiç niyetim yok, kendileri halledecekler. Siz neden kendiniz veriyorsunuz ki ?
Arkadaşlar merhaba. Forumda okudum ama bulamadım. Bir sorum var.
İlçe kaymakamlık ve Birlik çalışanıyım. Kimyagerim ve isg uzmanlığı belgesi almak istiyorum. Kurs ücretini kendi kurumum ödeyebilirmiş. Kaymakamla görüştüm, ilgili mevzuatları bul ödemesinin kurum tarafından yapılacağına dair gönderelim dedi. Ben bulamadım bu kanun mevzuatları. yardımcı olabilecek var mı?
Şimdiden teşekkür ederim.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.