- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
toplantıda bazı sorunları çözdüğünüzü umuyorum.
Çok haklısınız, her gün sinir harbi halindeyim, sanırım ben de sizin gibi TSM kanatları altında yapıcam bu işi, tavsiye edermisiniz ?o zaman çok daha iyi hiç boşa uğraşmayın İl Müdürünüz ile görüşün yoksa sinirleriniz açısından iyi olmayacak sizin sağlığınız daha önemli
6331 madde 8/7 Kamu kurum ve kuruluşlarında ilgili mevzuata göre....Az önce yine görüştüm Kaymakamla, ödemeyi birlik personeli eğitimi adında verelim dedi.
Şunu istedi benden Kamu Kurumlarının bu isg Uzmanı bulundurmak çalıştırmak vs. ile ilgili bir maddesini bulsanda yeter dedi.
Şimdi be 6331 sayılı kanunu gösterebilir miyim? (madde 2 : Bu kanun, kamu ve özel sektöre ait bütün işyerlerine.......)
şu an ben de tam teşekküllü başlamadım bu işe Serhat Bey bu konuda size öngürülerde bulunabilir. aynı şehirdesiniz. TSM bünyesinde çalışacaksanız birlikte çalışma durumunuz olacak. en doğru yanıtı o verebilirÇok haklısınız, her gün sinir harbi halindeyim, sanırım ben de sizin gibi TSM kanatları altında yapıcam bu işi, tavsiye edermisiniz ?
Temel İSG eğitimlerinin kimler tarafından verilmesi gerektiği yönetmelikte açıkça belirtilmektedir.eğitim hemşirelerinin görev yetkisinde değildir..Ercan Bey,
Melek Hanımın sorunu biraz farklıbirliğindekiler bu eğitimi eğitim hemşirelerine anlatmasını onlarında hastane personeline anlatmalırını istiyorlar. İSG eğitimlerini eğitim hemşirelerinin sunması gibi bir iddiaları var. yönetmeliği de sundu ama ikna olmak istemiyor üst yöneticileri
işte bende onu diyorum bakın benim birlikteki pozisyonumdan size bahsedeyim bazı şeyler biraz otursun;ben Hatay KHB'de Genel Sekreterimize İş Güvenliği danışmanlığı yapıyorum. Resmi Görevlendirme yazımda aynen şu ifade var ;Ercan bey ben sözleşme imzalasam dahi eğitimleri hastanelerle sözleşmem olmadan veremem yada vermem. O hastanenin uzmanı olmadan osgb değilim ki ben kapı kapı gezip eğitim vereyim, bence çok anlamsız. Sadece sözleşmemin olduğu kuruma eğitim vermekle mükellefim.
ikna olmuyorlarsa iplerini üstlerine atıp ordan ayrılacaksınız...mevzuat cahili insanlara hiçbir şey anlatamazsınız...yönetmeliği onlara göstermesine rağmen ikna olmuş değiller Ercan BeyAllah sabır versin demekten başka bir seçenek yok
İl Milli Eğitim Müdürünüzün onayı ile TSM de görevlendirilebilirsiniz..Size tavsiyem Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne böyle bir başvuru dilekçesi verin...Onlarda sizin kısmi zamanlı TSM de görevlendirmeniz için İl Milli Eğitimden talepte bulunacaklardır.Sayın Arkadaslar ;
sorum su Bende meslek liseisnde ogrertmenim iş guvenliği ile soszlememi yaptuım sistmedeki iş yeri hekimi ile ilgili sozlesmeyi Toplum Saglım Merkezlerindeki iş yeri hekimleri ile yaparsak kurum ayrı bir para ödiyecek mi ?
İş yeri hekimi teminini nası lsaglamalıyız fikri olan varsa yazarsa sevinirim . Toplum saglık merkezlerinde iş guvenliği uzmanı olarka basvuru yaprak gorevlendirme ile orda gorev alabilirmiyiz ?
Saygılarımla
Az önce yine görüştüm Kaymakamla, ödemeyi birlik personeli eğitimi adında verelim dedi.
Şunu istedi benden Kamu Kurumlarının bu isg Uzmanı bulundurmak çalıştırmak vs. ile ilgili bir maddesini bulsanda yeter dedi.
Şimdi be 6331 sayılı kanunu gösterebilir miyim? (madde 2 : Bu kanun, kamu ve özel sektöre ait bütün işyerlerine.......)
Tesekkurederim fakat merak etytiğim sey şu gorevlendirme sonucu asıl işin arkasından gorewv yerine mi gidecegiz yoksa 8-5 ordamı olacagız?İl Milli Eğitim Müdürünüzün onayı ile TSM de görevlendirilebilirsiniz..Size tavsiyem Halk Sağlığı İl Müdürlüğüne böyle bir başvuru dilekçesi verin...Onlarda sizin kısmi zamanlı TSM de görevlendirmeniz için İl Milli Eğitimden talepte bulunacaklardır.
görevlendirme süresince görevli olduğunuz yerin çalışma saatleri ve şartlarına uymakla yükümlüsünüz. kısmi süreli görevlendirilirseniz eğer bunun süresi de belirtilir o sürelerde TSMde görev yaparsınız. diğer sürelerde asli görevinizin başında olursunuz.Tesekkurederim fakat merak etytiğim sey şu gorevlendirme sonucu asıl işin arkasından gorewv yerine mi gidecegiz yoksa 8-5 ordamı olacagız?
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.