- Medeni hal
- Evli
- Meslek
- Uzman (A)
6 mayıs 20.soruyu açıklarsanız sevinirim bana cevap C gibi geldi.
Ancak sizin de dediğiniz gibi henüz taslak halinde.Yönetmelik olarak resmi gazetede yayınlanmazdan önce eski hali ile kabul edeceğiz.Çünkü taslağın yayınlanıp yayınlanmayacağı ya da yayınlanırsa ne gibi değişikliklerle yayınlanacağı belli değil.Mayıs 2 de, 17.sorunun cevabı yeni yönetmelik taslağına göre 3 olmuştur, gözümüzden kaçmasın arkadaşlar.Bir soru bir sorudur.
Hakan bey gerçekten çok teşekkürler,çok güzel hazırlanmış ellerinize sağlık..
İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARININ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE EĞİTİMLERİ HAKKINDA YÖNETMELİK TASLAĞI
Eğitim kurumlarının belgelendirilmesi ve vize işlemleri
MADDE 18 – (1) Yetki belgelerinin, eğitim kurumu tarafından üç yılda bir vize ettirilmesi zorunludur.
fine kinney mişhocam bu soruyu bilmiyorum..
9. buklet nerede?bukletler halinde ekleyeceğim.her buklet 30 sorudan oluşacaktır.hayırlı olsun
ARKADAŞLAR DERNEĞE ÜYE OLUN.EĞER HAKLARINIZI ALMAK İSTİYORSANIZ.LÜTFEN İHMAL ETMEYİN.BEN BELKİ UZMANLIK YAPMAYACAĞIM AMA ÜYE OLDUM.SONRA HİÇ BİR HAK ALAMAYINCA VERYANSIN ETMEYİN...
9. buklet nerede?
Elif hanım ben de 68,75 de kaldım İnanın bana konstra olamıyorum mayıs sınavı ıcın cok kotu bır durum yaşubatta 66 da kaldım.
12. buklet 30 nolu soru cevabı hangi yönetmelikde var teşekkürler12. buklet eklenmiştir..
12. buklet eklenmiştir..
12. buklet eklenmiştir..
bu bukletlerin çıktısını alıp arabada,piknikte,balkonda ,çay içerken çözün.çek kopart yaprak test mantığı ile tarafımdan hazırlanmıştır
2.mesaja bakınız
Şimdilik 360 soru oldu.devam edecektir.
12. buklet eklenmiştir..
12. buklet eklenmiştir..
12. buklet eklenmiştir..
bu bukletlerin çıktısını alıp arabada,piknikte,balkonda ,çay içerken çözün.çek kopart yaprak test mantığı ile tarafımdan hazırlanmıştır
2.mesaja bakınız
Şimdilik 360 soru oldu.devam edecektir.
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.