Bana da gönderirseniz sevinirim. Teşekkürler.Arkadaşlar şuana kadar isteyen herkese gönderdim ama bu kadar istek olacağını düşünmemiştim..
Basit bir sunum,temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi üzerine..
Konuyu da amacından saptırdık sanki,en azından isteyenler özel mesaj yoluyla bana ulaşırlarsa daha uygun olacaktır diye düşünüyorum..
Arkadaşlar şuana kadar isteyen herkese gönderdim ama bu kadar istek olacağını düşünmemiştim..
Basit bir sunum,temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi üzerine..
Konuyu da amacından saptırdık sanki,en azından isteyenler özel mesaj yoluyla bana ulaşırlarsa daha uygun olacaktır diye düşünüyorum..
bana da gönderebilirseniz çok memnun olurumKendime ait özel bir sunumum var,ayrıca çeşitli internet sitelerinden indirdiğim değişik iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili videolar,iş kazaları var..
2 saat olarak ayarladım ben eğitimi..Önce temel isg eğitimini veriyorum..Herkesin anlatabileceği bildik şeyleri..Sonra yaşadığım gördüğüm duyduğum olayları paylaşıyorum..Eğitim esnasında sürekli sorular soruyorum..Diyorum mesela iş kazası geçiren varmı,çevresinde geçiren varmı,ya da siz hiç yüksekten düşen adam,yanan adam gördünüz mü diyorum,iş güvenliği nedir vs vs bir çok soru sorup katılmalarını sağlıyorum..
Daha sonra eğitici videolardan izletiyorum,iş kazası videoları izletiyorum..Burda ne olmalıydı,ne eksik,ne uygun diye soruyorum..Bu çok verimli oluyor doğrusu..
Dün 3 kişiye verdim eğitimi 2 si 95 birisi 80 aldı mesela..
Bence videolar izlettirin,ayrıca eğitime sorduğunuz sorularla katılmasını sağlayın..Verim artacaktır..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.