- Meslek
- Uzman Adayı (C)
hocam banada gönderebilirmisiniz xxxxxkesildixxxx[/email]
Moderatör tarafında düzenlendi:
bencede firmay özel kısımları silinip gönderilebirse güzel olurAnlamadığım bir nokta şu ki herkes bana da gönderir misiniz diyor
Foruma dosyayı yükleyebilir misiniz ?
Taşeron çalışanlarına iş başı eğitimi kim tarafından verilir.Asıl işveren tarafından mı yoksa alt işveren tarafından mı.yardımcı olurmusunuz.
Kendime ait özel bir sunumum var,ayrıca çeşitli internet sitelerinden indirdiğim değişik iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili videolar,iş kazaları var..
2 saat olarak ayarladım ben eğitimi..Önce temel isg eğitimini veriyorum..Herkesin anlatabileceği bildik şeyleri..Sonra yaşadığım gördüğüm duyduğum olayları paylaşıyorum..Eğitim esnasında sürekli sorular soruyorum..Diyorum mesela iş kazası geçiren varmı,çevresinde geçiren varmı,ya da siz hiç yüksekten düşen adam,yanan adam gördünüz mü diyorum,iş güvenliği nedir vs vs bir çok soru sorup katılmalarını sağlıyorum..
Daha sonra eğitici videolardan izletiyorum,iş kazası videoları izletiyorum..Burda ne olmalıydı,ne eksik,ne uygun diye soruyorum..Bu çok verimli oluyor doğrusu..
Dün 3 kişiye verdim eğitimi 2 si 95 birisi 80 aldı mesela..
Bence videolar izlettirin,ayrıca eğitime sorduğunuz sorularla katılmasını sağlayın..Verim artacaktır..
Sayın meslektaşım;2 saatlik işbaşı eğitimi sonunda sınav neden yapıyorsunuz?
eğitim sunumuzu bana da gönderebilir misiniz acaba videolarınızı da gönderebiliiseniz çok memnun olurum teşekkürler.e mail:evrimburcu.kara@yahoo.comMerhaba;
Sadece eğitim sunumunu mu?
Akşam yada yarın müsait bir zamanda paylaşayım,yada size özel göndereyim..
Reklam Engelleyici Kulladığınız Tespit Edildi !
Sitemiz geçimini reklam gelirlerinden kazanmaktadır. Bundan dolayı Ad Block gibi reklam engelleyicilerin kullanılmasına izin verilmemektedir. Anlayış göstererek bu site için reklam engelleyicinizi devredışı bıraktığınız için şimdiden teşekkür ederiz.